BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2005, 08:14 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7520
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB 7520 Sending but not Receiving

Please Login to Remove!

I am supporting a single 7520 using the Desktop Redirector with a dedicated PC for the redirector software. Also using an Exchange 2003 Server and Outlook 2003. Everything was working for the last four weeks like a champ, until this weekend. The BB can send e-mail, but not receive e-mail. Outbound mail from the redirector seems to be stuck. And unfortunately the BB is travleing with it's owner so some TS options will be a bit difficult.

The only change was some Windows Server 2003 security patches. I have no error messages and have booted the server and desktop and asked my customer to hard boot the BB.

Any ideas would be greatly appreciated.

MPH

Update: My customer has hard reset the BB and has received a message that the unit is registered with the network. He can send e-mails, but e-mails from his corporate account are not being redirected to his BB.

Updatex2: Had customer reset BB again and I purged the pending messages. About two hours later mail was redirecting again. Strange.

Last edited by mharrison : 06-21-2005 at 03:07 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.