BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2005, 12:18 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: montreal
Model: 9700
Carrier: Telus and rogers
Posts: 205
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default desktop manager problem

Please Login to Remove!

it boots up good and conect to my bb but when i want to transfer appz it does not want to connect?
Offline  
Old 07-11-2005, 04:43 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2005
Location: Orlando, FL
Model: 7100t
Posts: 368
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hard to say, could be a Desktop Manager issue or a Device Driver issue...

I would try both, un-install and re-install your device driver in your Device Manager and if that doesn't work un-install and re-install desktop manager.. If that fails then you may need to repalce your device.
__________________
BlackBerry 7100t on Legacy AT&T Wireless
Offline  
Old 07-12-2005, 03:07 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7290
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

are you checking off the box that says to detect the device when using app loader?
Offline  
Old 07-17-2005, 08:38 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7290
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Don't blame the HW too fast...

It might be a Windows problem, not a HW problem. I spent 2 hours troubleshooting with Rogers Tech support, with the final recommendation to get an RMA number and send in my BB. Turns out it's a windows XP problem, because the BB + cable work fine on another machine....still no resolution, but I use an old PC to periodically sync my contacts and tasks....
Offline  
Old 07-17-2005, 11:43 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: montreal
Model: 9700
Carrier: Telus and rogers
Posts: 205
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i uninstalled it and reinstalled it .now it is good.thx
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.