BlackBerry Forums Support Community               

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-16-2008, 09:39 AM   #81 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

JS,
Ive been trying to get this to work for a few weeks with no success. Im running v 4.5.0.46 and upgraded to BIS 2.5. Have run the gambit of resending service books and battery pulls. When I click on "get images" and "yes" to the security message I get a few flickers of blue arrows and then.nothing !
Do you have any suggestions ?
Thanks,
TD
Offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 09:47 AM   #82 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

So you do you do have BIS 2.5 enabled, or you wouldn't see the choice to Get Images.

Completely delete ALL your email-related Service Books at Options > Advanced > Service Books. Delete any with the @.

Pull the battery and reboot the phone. Confirm those SBs are gone in the options.

Go to your BIS account and resend the service books fresh. You will get the registration message in your messages.

Now what happens?
Offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 03:26 PM   #83 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

JS,
No Luck.
Looks like it is trying to work but the images never download.
I end up with something that looks like a box with a small Blackberry in it
Thanks for any suggestions you can make
TD
Offline   Reply With Quote
Old 07-17-2008, 03:22 PM   #84 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
shampoo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Montreal Quebec
Model: 8330
Carrier: Telus
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TDowdy View Post
JS,
No Luck.
Looks like it is trying to work but the images never download.
I end up with something that looks like a box with a small Blackberry in it
Thanks for any suggestions you can make
TD
Ya same here. 8330 running .51. Some images arrive, some not. I've tried it all..

J
Offline   Reply With Quote
Old 07-17-2008, 06:44 PM   #85 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: San Diego
Model: 8820
OS: 4.5.0.52
PIN: N/A
Carrier: T-mobile USA
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok got mine to work on T-mobile here's how I did it. Deleted service book's and in TCP setting's put wap.voicestream.com for APN which was blank for me. Then resent service book's did a battery pull and shabang it worked hope this works for other T-Mobile people
Offline   Reply With Quote
Old 07-18-2008, 04:39 PM   #86 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2008
Location: Dublin, Ireland
Model: 9000
OS: 4.6.0.266
PIN: N/A
Carrier: Vodafone Ireland
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow

Quote:
Originally Posted by shampoo View Post
Ya same here. 8330 running .51. Some images arrive, some not. I've tried it all..

J
Hey Guys!
I use to have the same problem, it started work only after I entered the correct APN(in my case isp.vodafone.ie )in options/advanced options/TCP ,you can obtain it from your wireless carrier, or you might be able to find most of them here: www operamini com/ help/ connect/
Offline   Reply With Quote
Old 07-18-2008, 04:41 PM   #87 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

or here:What are the TCP and APN settings? - BlackBerryFAQ
Offline   Reply With Quote
Old 07-18-2008, 06:56 PM   #88 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Jarrod623's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Big Apple
Model: 9800
OS: 6.0.newst
PIN: Just Ask! PM Me...
Carrier: AT&T
Posts: 490
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

OR.... You can always download BBSmart HTML Email Viewer, from crackberry. only 30$ and works amazingly!!!
__________________
Balls!

Afraid You Might Miss Big BlackBerry News??
Follow me on TWITTER For Fast BB News


The BlackBerry Dictionary
Offline   Reply With Quote
Old 07-18-2008, 11:26 PM   #89 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Helmdawg's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philly
Model: 9700
OS: 5.0.593
PIN: ned down...
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,365
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Now that I have 4.5 with HTML email, is there any reason to keep empower mail viewer loaded on my BB? I rather free up the space if there is a redunancy in apps.

Thanks
Offline   Reply With Quote
Old 07-20-2008, 03:17 PM   #90 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2006
Location: Hawaii
Model: 8900
OS: 4.6.1.231
Carrier: T-Mobile
Posts: 417
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i wish it would auto download the images like the prefrence says! HTML rocks, but it would be cooler if we could figure out a work around


People who say that all you have to do is get images once from a particular email and it will auto load after that, doesnt seem to work. i get daily emails from many places (ebay, paypal, my realtor) and the images show up sometimes but other times not.
Offline   Reply With Quote
Old 07-23-2008, 10:05 AM   #91 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I tried all of this and it still doesn't work !
Any other suggestions would be greatly appreciated
TD
Offline   Reply With Quote
Old 07-28-2008, 07:42 PM   #92 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
olly666's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Seattle, WA
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 355
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not getting the enable HTML email option whatsoever. I've updated to 4.5, resent service books countless times, hard reset over and over... :(

Last edited by olly666 : 07-28-2008 at 07:51 PM.
Offline   Reply With Quote
Old 07-29-2008, 03:16 PM   #93 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2007
Location: Maryland
Model: Curve
OS: 4.5.0.110
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey JSanders....can ya answer this? I just downloaded the most recent OS 5.5. when I attach a pic to an email and send it to my att.blackberry.net account the pic doesn't show up in the email, nor an option to open attachment. but when I go back to my original email and forward it ...it then shows up. any ideas?
Offline   Reply With Quote
Old 07-29-2008, 06:19 PM   #94 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
coastieboy00's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Place Where Dreams Come True
Model: 8900
PIN: 24AE9FC0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 119
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am running 4.5.0.52 Orange UK on my T-Mobile 8320 and for the life of me cannot get HTML e-mail to show up. I have removed service books and resent them over and over and to no anvil, I cannot get this to work. Any thoughts? Am I missing something?
__________________
Working at the place Where Dreams Come True and my BlackBerry Addiction is made stronger.
BlackBerry Curve 8900 with T-Mobile, PIN: 24AE9FC0
Offline   Reply With Quote
Old 07-29-2008, 08:45 PM   #95 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
olly666's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Seattle, WA
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 355
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by coastieboy00 View Post
I am running 4.5.0.52 Orange UK on my T-Mobile 8320 and for the life of me cannot get HTML e-mail to show up. I have removed service books and resent them over and over and to no anvil, I cannot get this to work. Any thoughts? Am I missing something?
Same here...
Offline   Reply With Quote
Old 07-31-2008, 03:29 AM   #96 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
olly666's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Seattle, WA
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 355
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Figured it out, just needed to send service books from T-Mobile website...
Offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 02:57 PM   #97 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mkd284's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chitown
Model: 8300
OS: 4.5.0.124
Carrier: T-Mobile
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by junior619 View Post
Ok got mine to work on T-mobile here's how I did it. Deleted service book's and in TCP setting's put wap.voicestream.com for APN which was blank for me. Then resent service book's did a battery pull and shabang it worked hope this works for other T-Mobile people
I just bought a 8320, this is how i did mine and it worked.
Offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 03:34 PM   #98 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
coastieboy00's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Place Where Dreams Come True
Model: 8900
PIN: 24AE9FC0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 119
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I've tried the servicebook send from my pc several times with T-Mobile but no luck. What do I need to delete first?
__________________
Working at the place Where Dreams Come True and my BlackBerry Addiction is made stronger.
BlackBerry Curve 8900 with T-Mobile, PIN: 24AE9FC0
Offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 01:51 PM   #99 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: California
Model: 7250
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by haephaestus View Post
My apologies if this is off-topic to this thread. How does OS 4.5/BIS 2.5 HTML mail viewing compare to Empower Pro? I'm still on 4.2.2 so haven't had a chance with RIM's HTML viewing solution. Does it download all images to device memory or can it be set to cache to media card like Empower does? Anyone notice any significant memory impact?

Thanks for any input!
-h
I currently use empower and tried upgrading to 4.5 and the html feature sucks compared to Empower. I tried loading Empower on the 4.5 platform and it wouldn't work. I ended up downgrading to the old OS and am using Empower.
The only reason I liked 4.5 was the ability to open mp3 files in emails.
Offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 02:52 PM   #100 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
coastieboy00's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Place Where Dreams Come True
Model: 8900
PIN: 24AE9FC0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 119
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had to reset my BlackBerry with T-Mobile back to my old 8700g then reregister the 8320 to get the options to show up. Shortly after that, I got the dreaded App 205 error and just went back to 4.2 for now.
__________________
Working at the place Where Dreams Come True and my BlackBerry Addiction is made stronger.
BlackBerry Curve 8900 with T-Mobile, PIN: 24AE9FC0
Offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.