BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-18-2008, 09:34 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Desktop Manager not recognizing that my curve 8310 is connected to my computer!!!

Please Login to Remove!

OK, I have tried just about everything I can think of but I have my Curve 8310 connected via USB cable in order to update the OS to 4.5, yet the DM says NONE connected.

WHY won't this work???

I'm sorry if this has already been posted, but I couldn't find it.

Thanks in advance!
Offline  
Old 12-18-2008, 09:43 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: movistar
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the same problem
Offline  
Old 01-17-2009, 04:15 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
turn_key's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chicago
Model: 8330m
OS: 4.5.0.175
PIN: G PAL4 Putter
Carrier: Sprint
Posts: 291
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FYI for everyone....

I had the same problem and found that the driver for the phone became corrupted/uninstalled/bill gates-ified. Through the trouble shooting in the PC's device manager I was able to reinstall the driver and the DM then recognized my phone.
Offline  
Old 01-17-2009, 05:19 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: LAX, NYC, CHI, STL, BOS, PHL
Model: 9780
PIN: Another name for the flagstick, term more commonly used by amateurs
Carrier: TMO, ATT, Nextel, Sprint
Posts: 863
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tulips318 View Post
OK, I have tried just about everything I can think of but I have my Curve 8310 connected via USB cable in order to update the OS to 4.5, yet the DM says NONE connected.

WHY won't this work???

I'm sorry if this has already been posted, but I couldn't find it.

Thanks in advance!
You probably need to mention what you have tried so other members need not repeat them. . .

Have you checked your cable connection on both ends for proper connection? . . . have you rebooted your PC? . . . pulled battery on BB? . . . installed new software on PC? . . . attached new USB device to PC? . . . updated PC?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.