BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-29-2004, 05:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 11-29-2004, 05:59 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Mark Rejhon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Model: Bold
Carrier: Rogers
Posts: 4,870
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

__________________
Thanks,
Mark Rejhon
Author of XMPP extension XEP-0301:
www.xmpp.org/extensions/xep-0301.html - specification
www.realjabber.org - open source
Offline  
Old 11-29-2004, 06:14 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-30-2004, 07:57 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Location: San Francisco
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 01-22-2005, 05:16 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Why don't the names of people in my address book show up?

For the first few weeks after I got my BB 7290, when someone who was in my address book called, their name showed up in the caller id. Now just the number shows up but not the name. Is there a setting someplace that I turned off? Thanks!
Offline  
Old 01-22-2005, 05:21 PM   #6 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Possibly the number got erased?
Offline  
Old 01-22-2005, 06:12 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope, I checked, the numbers are stilll there
Offline  
Old 01-22-2005, 09:21 PM   #8 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure... I'll play with mine later and see if I can get it to duplicate it.
Offline  
Old 02-11-2005, 12:48 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: MD
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this happened to my 7520. i had to wipe my handheld for it to work again.
Offline  
Old 03-19-2005, 06:34 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just wondering if anybody has additional insight to this problem. I too have a 7520 and the same problem occurs every and I do mean every time I turn off the device, perform a soft/hard reset. I have wiped the device completely using the javaloader utility and reloaded the OS. I performaed a PIM sync w/Outlook 2003 and of course everything worked as expected until I performed a soft reset. I'm planning on taking this to a service center on Monday to send in for a replacement, just wanted to see if anybody else has had this problem and if it was fixable without loosing my bb for a few days.

Tim Troglia
Offline  
Old 03-19-2005, 06:50 PM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Austin, TX
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Disappearing Names

Have you locked the BB and enabled content encryption? If so, when someone calls and the BB is locked, it does not display the name of the calling party, only the phone number (since the content is still encrypted and, thus, protected).
Just a thought.
Chris
__________________
Chris Callsen
Austin, Texas
Offline  
Old 03-20-2005, 04:22 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes the BB has password enabled and content encryption enabled, but the problem occurs when the BB is unlocked and when I place a call or receive a call from someone already in my addressbook.

Thanks,

Tim Troglia
Offline  
Old 03-20-2005, 04:40 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Content Encryption Problem

okay, I'm fighting the possibility of loosing my all-important BB for a few days so I started playing with some things. It looks like the problem stems from enabling content encryption. When I disable content encryption then perform a soft-reset everythings works fine. Another difference I notice when doing this is the amount of time it takes to perform a soft-reset. With content encryption enabled, the device takes 60-120 seconds to reset. With content encryption disabled, the device takes less than 5 seconds to reset. I have tried this 3 times now (disabling content encryption, resetting, enabling content encryption resetting) with the same result. I can live without content encryption for now, but would like some insight as to the root of this problem if anyone has some insight.

Thanks,

Tim Troglia
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.