BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-26-2006, 10:57 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
tom2112's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sharon, PA
Model: 8310
Carrier: Verizon
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry OS 4.1 and the Full Image White Screen Problem

Please Login to Remove!

OK, I've seen a couple of posts about this problem, but nothing too specific. So here's a post that's all about the image problem in OS 4.1.

Description:
When browsing, and you select an image, and select Full Image from the menu, and all you get is a blank white screen - no image, and zooming in or out or 1:1 doesn't help.
- This only seems to apply to images larger than 240x160.
- This also applies to the Pictures application on the BB. Images larger than 240x160 give you the white screen, but their thumbnails show in the list (thumbnails are incorrect - don't show whole image, only center portion)
- This also applies to images you had on your BB before you upgraded (in the Pictures app)
- This also applies to images attached to emails (Full Image only - Full Content resized image views OK)
- This only seems to affect some users - not all users with OS 4.1

Does anyone know of a solution or workaround for this problem?

Please post below if you have this problem. Include your BB model, OS version, and carrier. Also post a link if you have a particular site that easily displays this problem in action.

Last edited by tom2112 : 06-26-2006 at 11:55 AM.
Offline  
Old 06-26-2006, 10:59 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
tom2112's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sharon, PA
Model: 8310
Carrier: Verizon
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the problem on my:
BB 7250, OS 4.1.0.291, AllTel
Offline  
Old 06-27-2006, 09:51 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Texas
Model: 8830
PIN: 30183C7D
Carrier: Verizon
Posts: 85
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Me 2

I have an 7250 running 4.1.0.268 on the Verizon network with the same issue.

Carl
Offline  
Old 06-30-2006, 10:50 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

7250 running 4.1.0.268 on Verizon. I have the same issue, and have had it with every other version of the 4.1 firmware that I've tried.

As far as I'm aware, there is no workaround and no plans for RIM to fix it in the immediate future.
Offline  
Old 07-07-2006, 02:17 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
tom2112's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sharon, PA
Model: 8310
Carrier: Verizon
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Man, that stinks. I hate having to resize images to 240x160 when you used to be able to do 240 by whatever and scroll. Grrrrr...
Offline  
Old 08-20-2007, 04:56 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9530
Carrier: Bell
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Has anyone managed to find a workaround or fix for this? Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.