BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-12-2006, 12:04 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
geekboy2000's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8900
OS: 4.6.0.180
Carrier: T-Mobile
Posts: 180
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Negative Message Count: Update From RIM Rep

Please Login to Remove!

According to the RIM rep I just spoke with, this is a known issue. It affects only the "sub-account" message count, and not the main message indicator count. The bug has been fixed (he's running an as yet unreleased handset OS version, and doesn't have the issue) in what should be the next handset OS version deployed by T-Mobile. I advised him that I'm using the Telestra OS, which is newer than the current T-Mobile OS, so apparently the fix isn't in that release yet either. In any case, they're aware of it. The code is in place to fix it, and we should see the fix in an upcoming handset OS version. When the carrier deploys it, is of course, up to them.

Mark
Offline  
Old 08-12-2006, 01:39 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jul 2006
Location: Pembroke Pines, FL
Model: 9700
PIN: 21BFC0A1
Carrier: T-Mobile
Posts: 953
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Cingular 7130c: BlackBerry7130/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Thanks for the update.
Offline  
Old 08-14-2006, 01:54 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
adamlau's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 9930
Carrier: Sprint
Posts: 850
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Give the even more recent Dobson Cellular/Cellular One package (4.1.0.346/2.0.0.143) for the 8700 a shot to see if that doesn't resolve the issue.
__________________
xxx40657;xxx33683;xxx23376;xxx25163;xxx26426;xxx31532;xxx19968;
Offline  
Old 08-14-2006, 06:01 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
geekboy2000's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8900
OS: 4.6.0.180
Carrier: T-Mobile
Posts: 180
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by adamlau
Give the even more recent Dobson Cellular/Cellular One package (4.1.0.346/2.0.0.143) for the 8700 a shot to see if that doesn't resolve the issue.
I suspect it might fix that issue, but reading further down the thread for that update, it seems there are other problems that come along with that release. Good thought though. Thanks.

Mark
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.