BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2006, 09:25 AM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Raven's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Colorado Mountains
Model: 8130
OS: 4.5.0.56
Carrier: VZW
Posts: 923
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No new email the next morning

Please Login to Remove!

I am having this problem where overnight I seem to lose my connection to my BES, and stop receiving emails. The only way I seem to fix it is to reboot my BB. This happens if I leave my bb on overnight or shut it down and charge it. Is anyone having the same problem?
7130e w/ .318
__________________
All things are possible, except for skiing through a revolving door...
Offline  
Old 09-06-2006, 09:58 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ
Model: 9700
OS: 5.0.0.405
Carrier: AT&T
Posts: 304
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What are seeing on your BB? Is the signal indicator showing GPRS all the time? If it changes frenquently then you may lose your data connection. I have heard of people with this issue and it may also be because of data connection issues in your area.
Offline  
Old 09-06-2006, 10:13 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Raven's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Colorado Mountains
Model: 8130
OS: 4.5.0.56
Carrier: VZW
Posts: 923
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i have a full signal and i am in 1X all of the time (i'm on verizon).
I don't have access to my BES but if i look in BlackBerry Desktop Redirector it ties in to the bes and tell me that it has not talked to my bb for 12-18 hours.
__________________
All things are possible, except for skiing through a revolving door...
Offline  
Old 09-07-2006, 09:46 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ
Model: 9700
OS: 5.0.0.405
Carrier: AT&T
Posts: 304
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Whoops about the GPRS, I should have know from your model of bb, 7130e.

Do you know anyone else on the same BES with the same issues? Right now, I don't have enough info to determine your problem.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.