BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-29-2006, 12:51 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8820
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 507 error on 8700

Please Login to Remove!

I was installing the latest OS to my BB and halfway through it said that it couldnt reconnect to the device and the backup is on c:\desktop.

well i plug the bb back in, nothing, it doesnt detect it at all.

tried running the JL_CMDER and wiping the device but it flashes an error message that is too fast for me to see.

i have tried with and without the battery.

is there anything else i can try?
Offline  
Old 10-29-2006, 01:12 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8820
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

by george i think i've got it.

USB hub wasnt letting it see the device, it'd light up when connected but windows wasnt seeing it
Offline  
Old 10-29-2006, 01:53 AM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Pizzle's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Model: 8310
PIN: T + PINT = QUART
Carrier: at&t
Posts: 2,385
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No need to double post.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.