BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-22-2004, 12:21 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8300
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem wth 2nd Sync

Please Login to Remove!

Hi to everyone

My BlackBerry has displayed its first problem. After installing eOffice, I can not sync two times in a row (or do a backup for that matter). As sson as the Desktop Software and the BlackBerry try to connect, the Handhekp displays "Connecting to Desktop" and the dEsktop Software waits (and waits and waits).

Any ideas why this happens - the current fix is to disconnect the BB and reconnect it again.

Dave
Offline  
Old 09-22-2004, 05:11 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
DJJeffT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: LaGrange IL (Chicago area)
Model: 9550
OS: 5.0.0.320
Carrier: Verizon
Posts: 281
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same sort of problem since installing OS 4.0.

Jeff
__________________
NOW: 9550/Verizon
THEN: 9530, 8330, 8830, 8300, 8100, 8700, 7100t, 7230, Kyocera 7135 & 6035
Offline  
Old 09-22-2004, 07:29 AM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Model: N/A
Carrier: N/A
Posts: 3,309
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've found a similar problem after installs with 4.0 if you do let the unit sit long enough it will come around but lag is pretty bad. I installed the new desktop manager 3.6.2.9 SP3 and it seems to have solved the problem...
Offline  
Old 09-22-2004, 09:47 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
DJJeffT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: LaGrange IL (Chicago area)
Model: 9550
OS: 5.0.0.320
Carrier: Verizon
Posts: 281
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by finch
I've found a similar problem after installs with 4.0 if you do let the unit sit long enough it will come around but lag is pretty bad. I installed the new desktop manager 3.6.2.9 SP3 and it seems to have solved the problem...
So you installed a service pack for version 3.6 on desktop version 4.0?

Jeff
__________________
NOW: 9550/Verizon
THEN: 9530, 8330, 8830, 8300, 8100, 8700, 7100t, 7230, Kyocera 7135 & 6035
Offline  
Old 09-23-2004, 12:15 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8300
Carrier: T-Mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No OS 4.0 here (well, would try it but the link is hard to come by) and SP3 is not on the BB Webpage anymore
Offline  
Old 09-24-2004, 01:55 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Aug 2004
Location: West of Ottawa, Canada
Model: 9900
OS: 7
Carrier: Telus
Posts: 1,068
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the problem may be related to Microsoft's SR2 for Windows. After I installed it I had problems with connecting as well. (I also use Dynoplex software)
I corrected the problem but uinstalling the handeld and the Blackberry Desktop software from my Windows machine and reinstalling the latest versions. The problem may arise again if you install any software that installs via an *.exe file (like eOffice) rather than directly through the Application loader via an *.alx file. (Don't ask me why - it's beyond me!)
Just repeat the install uinstall process again.

Or hang on till os4 is released and ditch bill gates for good! :P
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.