BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-21-2007, 06:00 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: West side of Lost Angeles
Model: 9810
OS: 7.0.0
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 957 can receive...can't send...another Noob needs help

Please Login to Remove!

Purchased new many eons ago via Earthlink, my 957 has behaved great until (I think) I did a clean reinstall of XP to get it to SP2…I had to reload the RIM software from the CD (2.1, as I recall). I have since been able to receive, but not send….it gets an X whenever I attempt to send (don’t recall if I can respond, though).

I am guessing it is a decryption hiccup, per my browsing of the Blackberry web site. I am running the simple Desktop Manager, not a BES.

Can someone direct this noob to directions on how best to resolve this? Clean install with original software? Generate a new encryption key?

TIA
Offline  
Old 02-21-2007, 06:07 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,907
Post Thanks: 32
Thanked 459 Times in 395 Posts
Default

Welcome to BB Forums!

The first thing I'd try is to regenerate the encryption keys.

Going from memory here... I think you start Desktop Manager, then Redirector Settings or Security - I have a new version of DM and the settings are different. But somewhere you have to generate a new key.
Offline  
Old 02-21-2007, 06:21 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: West side of Lost Angeles
Model: 9810
OS: 7.0.0
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the welcome. Alas, no Redirector on my DM...
Offline  




Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.