BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-13-2007, 12:04 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
spblat's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8320
Carrier: T-Mo
Posts: 267
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Alarm quit working after DST

Please Login to Remove!

Monday Morning I figured I just overslept. But this morning I "overslept" too. Quick test revealed my alarm is totally non-functional. Set the alarm, and it doesn't go off at the appointed time.

I'm running (I think) the latest available T-Mo OS for my 8700g, 4.1.0.346. I also seem to have "TimezoneOtaPatcher" 2.2, pushed to me by my BES I guess.

Anyone else having Alarm trouble? Any suggestions?
Offline  
Old 03-13-2007, 04:19 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maine
Model: 8703e
PIN: 32B9A82B
Carrier: US Cellular
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I ran into the same thing just now trying out the alarm. I'm using a 7130e on US Cellular V 4.0.359. I didn't have the problem until I installed the OTA patch.
Offline  
Old 03-13-2007, 10:41 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing here. I have sprint 8703e and when I go to option date time I have to set to Blackberry not Network. Network time is still an hour behind. And my alarm doesn't work on either.
Offline  
Old 03-14-2007, 10:39 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Maine
Model: 8703e
PIN: 32B9A82B
Carrier: US Cellular
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just tried setting an alarm on my co-worker's 8703e, she has not applied the DST patch and the alarm worked fine for her.
Offline  
Old 03-26-2007, 08:50 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem with my Verizon 8703e after applying the DST patch.... anyone have any updates?
Offline  
Old 03-26-2007, 09:01 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
spblat's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8320
Carrier: T-Mo
Posts: 267
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine started working again after just a couple days. All you need to do is miss work twice. Then you'll be fine.
__________________
4.2.2.180
Visit my blog or my forum for more rants
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.