BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-02-2005, 05:10 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
djbeenie's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Jefferson Ga.
Model: 8900
PIN: 20F7C0E8
Carrier: TMO
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with the Verizon 7750 OS 4.0 Enterprise Activation

Please Login to Remove!

I have a new user that just bought the Verizon 7750. (which I hate) But anyways, she has OS 4.0 on it. But there is no Enterprise Activation. I have unloaded the OS with javaloader -u wipe. I have reinstalled OS 4.0 and it is still the same. I downloaded OS 4.0 from Verison. Does this model have enterprise activation. I was on hold with Verizon for about an hour, they had no clue what I was talking about...figures.... But does anyone know of this problem or does the 7750 just do no have enterprise activation. Thank you!

Regards,
Bryan
__________________
Pin: 20F7C0E8
TMO 8900 - Exchange 2007 SP1 - BES 4.1.6
Offline  
Old 05-03-2005, 09:26 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
djbeenie's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Jefferson Ga.
Model: 8900
PIN: 20F7C0E8
Carrier: TMO
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump^
__________________
Pin: 20F7C0E8
TMO 8900 - Exchange 2007 SP1 - BES 4.1.6
Offline  
Old 05-03-2005, 10:09 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
djbeenie's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Jefferson Ga.
Model: 8900
PIN: 20F7C0E8
Carrier: TMO
Posts: 151
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Problem solved. Deleted Provisioning Service book and did a hard reset. Dont know how that fixed it. thanks again!
__________________
Pin: 20F7C0E8
TMO 8900 - Exchange 2007 SP1 - BES 4.1.6
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.