BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-12-2007, 10:38 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bleeping 1720 Error! I've Tried Everything!

Please Login to Remove!

I've went through every procedure on these boards and other boards and no matter what I keep getting this bleeping error 1720. Is there any fail proof method for getting past this?

I've tried installing older versions, newer versions, installed all the windows installer updates, the 5.6 script, registered the dlls...

What happens is I install it and then I go to sync. Windows they says that it must configure settings then I get that dang pop up about an error 1720.

I'm dying here, is there anyone that can help me
Offline  
Old 10-12-2007, 10:41 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Perhaps you are speaking of Desktop Manager? What PC OS are you using?

Is your BB on a corporate IT BES?
Offline  
Old 10-12-2007, 10:45 AM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,796
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

A bleeping 1720 error is a Windows Installer error - I presume you are trying to install Desktop Manager. What steps have you taken?
Offline  
Old 10-12-2007, 11:11 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you. yes I'm trying to install desktop manager. I have tried 4.0 and 4.2.

I've installed the windows installer 3.1.

This is XP

Of done clean unistalls

Reinstalled a gazillion times.

Everything I have seen on this board I have tried.
Offline  
Old 10-12-2007, 11:11 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We connect to our Enterprise Exchange Server. But I can't even get that far.
Offline  
Old 10-12-2007, 11:16 AM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

well you said you get installed, and you go to sync, then the error pops up. (first post above).

There very well could be an IT policy against.
Offline  
Old 10-12-2007, 11:48 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There is no IT policy against it. I got a new Blackberry with new software and ever since then it has not worked.
Offline  
Old 10-12-2007, 01:52 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just did it again.. .it says synchronization process then Please wait while windows configures BlackBerry Software. Then

Error 1720. There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personanel or package vendor..

A script could not be run???
Offline  
Old 10-12-2007, 03:01 PM   #9 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Do you have administrator privileges on your computer? You might want to contact your IT admins.
Offline  
Old 10-12-2007, 03:18 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well I install it as an Admin. Then I must login as a user to access it, for some reason when it syncs it's trying to install something. I can't do that as admin because it's not the account. Does that make sense?
Offline  
Old 10-16-2007, 08:49 AM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Windows Installer error 1720... Can Anyone Solve it?

Hi,

I'm on a network so I login as Admin to install the software. Then I logout and login as my user. I load up the software and it begins synchronization. After a little bit it says windows is configuring.. then I get this error 1720 message. I've tried everything and can't get around it. Anyone no how I can bypass this? I've installed the windows 3.1 installer as well as done clean uninstalls, registered dlls etc.
Offline  
Old 10-16-2007, 08:52 AM   #12 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

We;re gonna keep this all in one thread, there is no reason to start a new one on the same issue.

I'm merging back to the old. It will bump up to the top of the list.
Offline  
Old 10-16-2007, 09:46 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, thanks...
Offline  
Old 10-16-2007, 03:25 PM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8780
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It's hard to believe I'm the only one still with this issue.
Offline  
Old 10-16-2007, 05:11 PM   #15 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,796
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Well, consider that it could be something specific to your PC....
Offline  
Old 03-15-2008, 02:40 PM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: T Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any one find a solution to this yet?? i can install it on my laptop with XP media center but not my desktop with XP
Offline  
Old 03-15-2008, 05:38 PM   #17 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do everything in these two KB articles:

BlackBerry Search Results

BlackBerry Search Results
Offline  
Old 06-11-2008, 08:49 AM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2005
Model: 9360
Carrier: AT&T
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I did all the stuff in the KB articles too. Nada. I also reinstalled the MS Installer program: same result.

Then I checked msdn.microsoft.com (MS developers network). This is a MUCH more common problem than you might think: lots and lots of discussion on the subject, with lots and lots of programs refusing to install.

The thing that finally worked for me? I found a developer's blog where the programmer actually went into the software installation program (the .msi) to check out everything that was being called. He found that problem occurred when trying to access the script-run library, scrrun.dll.

His recommendation was to re-register it, by typing this from a command line:
regsvr32.exe scrrun.dll

WORKED FOR ME. I now have version 4.3.07 of the Desktop Manager up & running!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.