BlackBerry Forums Support Community               

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sgala
Forum: General 8900 Series Discussion - Javelin 07-08-2009, 12:09 AM
Replies: 1
Views: 632
Posted By sgala
I found myself the problem: # no beacon period...

I found myself the problem:


# no beacon period 4000


seems that specifying 4000 of beacon period break the network discovery of the blackberry.

Now without that configuration seems to work fine!
Forum: General 8900 Series Discussion - Javelin 07-07-2009, 01:08 PM
Replies: 1
Views: 632
Posted By sgala
8900 and Wi-Fi with Cisco 857W

Hi,

I'm unable to join correctly a wireless network operated by a AP Cisco 857W.

Scan for networks return me randomly "No networks found!" or "No supported network found!"

I tryied to force a...
Forum: Linux Users Corner 06-21-2007, 03:55 AM
Replies: 6
Views: 10,093
Posted By sgala
I probably found where is the mistake. I use qemu...

I probably found where is the mistake. I use qemu 0.9.0 of debian unstable.
With the tree version: if I try to add the BB 004 or another USB bluetooth dongle the cli say:
"Could not add UBS device...
Forum: Linux Users Corner 06-20-2007, 04:14 AM
Replies: 6
Views: 10,093
Posted By sgala
QEMU and blackberry

Hi! I was trying to use Blackberry Desktop under Windows XP under a QEMU virtual machine under Linux.

My problem is that the device is recognized as device id 0fca:0006 and after some seconds it...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump




Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.