BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-26-2006, 09:33 AM   #41
dtmfjunkie
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dtmfjunkie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 4.6.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 241
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by crs
How many apps do you have on your BlackBerry? The new PocketDay version did add one new module, but it shouyldnt have put you over the edge unless you have a large number of 3rd party apps. Try and delete something small.
I do not have many, maybe one or two extra apps that aren't out of the box. I've deleted them and still same message.
Offline  
Old 06-26-2006, 09:42 AM   #42
david482
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Overland Park, KS
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 25
Default

Great app. Just can't seem to find where in the search area the flight status is located?
Offline  
Old 06-26-2006, 09:59 AM   #43
MrKyoo
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Default

Quote:
Originally Posted by dtmfjunkie
I installed 4.0 Pro on my 7130g and I'm getting the following error message:

"Error starting PocketDay: Error loading module 'PocketDay' too many apps on device."

I uninstalled the old version and have restarted device several times. Any ideas?
Lgreenberg had a similar issue with his 7130c - http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=37945

His fix was:
Quote:
Originally Posted by lgreenberg
It seems I've fixed this issue. Or that is RIM has.

For some reason I had support for every language installed on my 7130c. Apparantly Blackberry's can old hold 250 .cod files. Since each language has multiple modules associated with it that may have been causing the issue.

I've removed all the languages and am now able to load apps.
-MrKyoo
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 06-26-2006, 10:11 AM   #44
dtmfjunkie
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dtmfjunkie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 4.6.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 241
Default

Quote:
Originally Posted by MrKyoo
Lgreenberg had a similar issue with his 7130c - http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=37945

His fix was:


-MrKyoo
Uninstalling some of the languages worked. Thanks MrKyoo.

Cheers.
Offline  
Old 06-26-2006, 10:13 AM   #45
dtmfjunkie
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dtmfjunkie's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 4.6.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 241
Default

I love the new look...much better!
Offline  
Old 06-26-2006, 03:10 PM   #46
FightingDevil
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
FightingDevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Montgomery County, PA
Model: 9630
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 208
Default here, here!!

Quote:
Originally Posted by dtmfjunkie
I love the new look...much better!
I second the above statement!!

I'm also downloading the trial of PDLists...have PDP already, if I like PDLists..I'll buy that one too.

Nice job Mark!!

Edit: Sometimes when I hit the y shortcut ket in Zen, PDP doesn't come up. It usually seems to be after the first time I hit ESC after rebooting. I scroll down to the apps, hit Y and PDP comes up. Every next time I hit Y from home, PDP comes right up....like I said it only seems to not work right after the reboot.

Last edited by FightingDevil; 06-26-2006 at 03:18 PM..
Offline  
Old 06-26-2006, 05:02 PM   #47
MrKyoo
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Default

I have BBSpell and BBCorrector installed but therexxx8217;s no spell check feature while replying to emails in PDP.

-MrKyoo
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 06-26-2006, 05:36 PM   #48
sustrw
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pittsburgh, PA
Model: 7290
Carrier: AT&T
Posts: 23
Default Weather Issue Resolved!

crs,

Thanks for the "firewall reset" tip. It worked.

Weather is now updating, just like everything else,
__________________
Ron Sustich
Siemens Energy & Automation
Offline  
Old 06-27-2006, 09:47 AM   #49
CyberJack
Thumbs Must Hurt
 
CyberJack's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8310
Carrier: ATT Wireless
Posts: 120
Default Flight Status

I, too, am confused on how to use the Flight Status feature.

Can anyone educate me? Thanks in advance.
Offline  
Old 06-27-2006, 10:00 AM   #50
crs
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2004
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 1,034
Default

Go the to Google section, select flight status from the Search Type drop down instead of Web.

Then enter the airline / flight number like united 23
Offline  
Old 06-27-2006, 12:36 PM   #51
drgoodtymes
CrackBerry Addict
 
drgoodtymes's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Castle Rock, Co
Model: Tour
PIN: 30D4E281
Carrier: Sprint
Posts: 506
Default

I love the newer look and extra features, makes pocketday an even better program!
Thanks Mark
__________________
What to make real money at home?
http://www.gofortim.net
if your skeptical check this out
http://www.youtube.com/watch?v=EC5bVFduTRM
Offline  
Old 06-27-2006, 07:02 PM   #52
Winston S.
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8900
OS: 5.0.0.509
Carrier: T-Mobile
Posts: 272
Default

Is anyone else having trouble with the search in the new pocketday? I've never used it before since I would just open opera mini, but I thought I would use it since I was in it. It seems whenever I enter something to search on the web the program would add HEAD after my query. So instead of searching "x", it would come up "x head".
Offline  
Old 06-27-2006, 07:21 PM   #53
lgreenberg
BlackBerry Extraordinaire
 
lgreenberg's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: New House
Model: 8310
PIN: 2453F457 OR 242B5C50
Carrier: Cingular
Posts: 2,527
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Quote:
Originally Posted by Winston S.
Is anyone else having trouble with the search in the new pocketday? I've never used it before since I would just open opera mini, but I thought I would use it since I was in it. It seems whenever I enter something to search on the web the program would add HEAD after my query. So instead of searching "x", it would come up "x head".
I just tested the search feature and did not have that, or any other, issues.

I know that doesn't really help you but it's working fine for me.
Offline  
Old 06-28-2006, 04:48 AM   #54
crs
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2004
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 1,034
Default

That is odd...what's your default browser (Internet or WAP or Corporate)? Try a different one if possible. It's configured in the BB settings under Browser.
Offline  
Old 06-28-2006, 10:29 AM   #55
Winston S.
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8900
OS: 5.0.0.509
Carrier: T-Mobile
Posts: 272
Default

Quote:
Originally Posted by crs
That is odd...what's your default browser (Internet or WAP or Corporate)? Try a different one if possible. It's configured in the BB settings under Browser.
I was using the default BB browser. How do I change which browser pocket day uses? I don't see it under the settings menu in pocket day.

Hmm just changed my setting in the BB browser to emulate Internet explorer and it works fine now.

On a side note does the drop down in search not work for anyone else? When I click in I get the change options option but it only advances the selection instead of providing a drop down. I also only get the option to change to Web, Image, Local, and Directions. I can only get the flight status option by pressing "f" key, reverse phone number by pressing "r", package tracking by pressing "p", movies by pressing "m".

Last edited by Winston S.; 06-28-2006 at 10:42 AM..
Offline  
Old 06-28-2006, 10:44 AM   #56
david482
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Overland Park, KS
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 25
Default

I checked under the different search options and flight status is not one of them. I only toggle through - web, image, local, and directions?
Offline  
Old 06-28-2006, 11:07 AM   #57
Winston S.
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8900
OS: 5.0.0.509
Carrier: T-Mobile
Posts: 272
Default

Quote:
Originally Posted by david482
I checked under the different search options and flight status is not one of them. I only toggle through - web, image, local, and directions?
If you press the "f" key when you have the "search type" highlighted it should bring up the flight status search.
Offline  
Old 06-29-2006, 07:43 AM   #58
david482
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Overland Park, KS
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 25
Default

The "f" key did the trick. Thanks for the tip
Offline  
Old 06-29-2006, 08:19 AM   #59
greenhut
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Atlanta, GA
Model: 8300
Carrier: tmo
Posts: 102
Default

Quote:
Originally Posted by MrKyoo
I have BBSpell and BBCorrector installed but thereís no spell check feature while replying to emails in PDP.

-MrKyoo

You can try enabling "Allow checking any text" in bbSpell. Depending on how PDP is coded, this may enable bbSpell to spell check within it.

Regards,
jeff
Offline  
Old 06-29-2006, 09:04 AM   #60
swatguy
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7520
Posts: 1
Default

In the summary view, is there a way to make the day appear. Such as: Appointments-Wed Jun 28 (3). When I move to the next day looking through my week, I dont know what day it is, just the date. Also, at the top, it just says "Jun 28 10:00a" I would love to see the day there too for the current day.

Any help would be great. Thanks

*******Found itSORRY******

Last edited by swatguy; 06-29-2006 at 09:18 AM..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Metasys NETWORK CONTROLLER NU-NCM350-8 Rev. L Johnson Controls Three for one.
$24.0
 Metasys NETWORK CONTROLLER NU-NCM350-8 Rev. L Johnson Controls Three for one. pictureNew Johnson Controls Metasys MS-NAE5510-3 Network Controller version 9.0 
$4500.0
New Johnson Controls Metasys MS-NAE5510-3 Network Controller version 9.0  pictureXP-9105-8304 Metasys Controller Johnson Controls
$175.0
XP-9105-8304 Metasys Controller Johnson Controls pictureXT-9100-8304 Metasys Controller Johnson Controls
$225.0
XT-9100-8304 Metasys Controller Johnson Controls pictureXP-9102-8304 Metasys Expansion Module Johnson Controls
$175.0
XP-9102-8304 Metasys Expansion Module Johnson Controls picture






Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.