BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-22-2005, 04:33 PM   #101
ScOObydoo
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Default

Please Login to Remove!

This sucks. I've been without phone service for almost 24 hours thanks to a fault at T-mo, and the minute voice returned, blackberry service went down...
Offline  
Old 06-22-2005, 04:52 PM   #102
aviationwiz
Thumbs Must Hurt
 
aviationwiz's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Storm
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 160
Default

Verizon Wireless in Minneapolis, MN - Everything seems to be fine, although messages are only being sent, not received.
Offline  
Old 06-22-2005, 05:03 PM   #103
DoomBringer
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Model: 7280
Carrier: cingular, no wait, AT&T
Posts: 300
Default

service seems to be working... after intermittent periods of SRP failure. Now, to fix the borked units in the field.
Offline  
Old 06-22-2005, 05:42 PM   #104
aviationwiz
Thumbs Must Hurt
 
aviationwiz's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Storm
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 160
Default

Looks like messages are starting to be received for me. I called them to see what was going on, and in the really long time that I was on hold, the problem fixed itself, so I hung up.
Offline  
Old 06-23-2005, 08:55 AM   #105
ScOObydoo
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Default

The downtime even made CNN, that is really bad PR for RIM.
Offline  
Old 06-23-2005, 09:15 AM   #106
andolinojt
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

does anyone know what happened?
Offline  
Old 06-23-2005, 07:15 PM   #107
Quarkster
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ontario, Canada
Model: 9000
Carrier: Rogers
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by andolinojt
does anyone know what happened?
C|Net News.com has coverage:

http://news.com.com/BlackBerry+endur...3-5758043.html

Cheers!

Last edited by Quarkster; 06-23-2005 at 07:18 PM..
Offline  
Old 06-24-2005, 10:50 PM   #108
Steve
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cedar Falls, Iowa
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 490
Default

Quote:
Originally Posted by Steve
S.O.B....

Cingular-Blue in Iowa here. BB-Broswer dead for a week. WAP browser works. E-mail and PIN is slow.
Called Customer Care 3-4 times and they get nowhere. So, today the guy asks when the last time I sync'd with Outlook was. Yesterday. So he says, lets blow it away clean. He say's I'll lose my bookmarks etc. <sigh> Okay, let's do it.

Wait a minute?! Where's my password keeper?! <<GGRRRR>> "Umm, yeah, that's gone too. Sorry." Then says, "Wait 4 hours" so he can ditch the call.

I still dont have full service restored. My wife's BB is just fine, except this morning when e-mail was down.

Steamin' Steve
Thought I'd share a quick update.

I have used the desktop manager to back up my 7290 (2) days prior to wiping the handheld. I haven't used the Restore and gave it a shot last Monday. I learned I was able to pick and choose different items to restore or restore all. It included my bookmarks and password keeper. WHEW! All I lost was the weekend's worth of PIN messages between my wife and I.

Had intermittent connection on the BB-Browser, but only with http://www.blackberry.com/go/mobile// and it's local links. Couldn't get outside Blackberry.com. The mMode WAP Browser always worked. It's crappy and slow for any real use. I did check my hidden icons at the home screen. mMode was missing, but if I used the BB Browser's bookmark, it would use the ATT Logo'd WAP browser.

Finally, today (2-weeks of downtime), I tried setting browser configs to default. Still nothing outside of the home page and links. So I began to test the included links. I ended up connecting to UPS and Brown came knockin!

I immediately went to my bookmarks for my Underground Weather link (my most used link). PAH!! IT'S ALIVE!! Looked at the hidden icons on the home screen again and mMode was there.

It's working now and I'm not completely sure why. I'm now positive that contacting any customer service rep may put your sanity at risk. It's not worth the call. Especially that damn interactive voice recognition menu!

Just need 3 things: Ride the storm out, read BBForums, and troubleshoot on your own.

BTW: I have a small triangle in front of "GPRS". Was told by CSR it's a "roaming" icon. Apparently, the local ATTW or Cingular Blue towers are being switched to Cingular Orange (my network ID already said "Cingular" for months), so my Blue blackberry phone sees "another company's cell tower". What I'm seeing now is that it's roaming on Cingualar Orange. --- I guess.

Steve
__________________
9630 Tour - Sprint
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

LCD Power Monitor Voltmeter Ammeter Meter Power Test Instrument Measuring Tool
$11.59
LCD Power Monitor Voltmeter Ammeter Meter Power Test Instrument Measuring Tool picture0.56" 3-Digital Voltage Meter 2 Wires DC 4.5V-30V LED Panel Voltmeter Ammeter A1
$2.28
0.560.56" 3-Digital Voltage Meter 2 Wires DC 4.5V-30V LED Panel Voltmeter Ammeter A1
$2.28
0.560.56" 3-Digital Voltage Meter 2 Wires DC 4.5V-30V LED Panel Voltmeter Ammeter A1
$2.73
0.560.56" 3-Digital Voltage Meter 2 Wires DC 4.5V-30V LED Panel Voltmeter Ammeter A1
$2.73
0.56






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.