BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-16-2006, 08:08 PM   #1
hackorsack
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8700
Carrier: Sprint
Posts: 61
Default Sprint 7130e Tethering Errors

Please Login to Remove!

All,

Over the past month or so, every time I try to tether with my Sprint 7130e, I get a Error 467 from the Sprint Business Connection software. I have called into Sprint to make sure PAM (phone as modem) is setup correctly and every time they confirm it is, but they have no clue what is causing my issues. I have tried this on different images, etc. Today on a new image, I downloaded desktop manager, then the 7130 firmware and then sprint connection manager and still get the same errors. Any thoughts?
Offline  
Old 08-19-2006, 08:41 AM   #2
hackorsack
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8700
Carrier: Sprint
Posts: 61
Default

any help?
Offline  
Old 08-20-2006, 12:20 PM   #3
bur1196
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sutersville, Pa
Model: 8130
Carrier: Sprint
Posts: 267
Default

When you connect the phone, does it say 1XEV?
Offline  
Old 08-20-2006, 12:36 PM   #4
Mr_sinister
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 7130e
Carrier: Sprint
Posts: 7
Default

I have only the 1X signal and my tethering works great; it's just not super fast.
Offline  
Old 08-21-2006, 04:06 AM   #5
hackorsack
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8700
Carrier: Sprint
Posts: 61
Default

Yes, I am in 1XEV when I try. Any other thoughts?
Offline  
Old 08-21-2006, 10:34 AM   #6
drf
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7130e
Posts: 58
Default

Try performing a battery reset.
Offline  
Old 08-21-2006, 11:53 AM   #7
cruzer3
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 58
Default 7130e as modem

I have used my Blackberry 7130e as a modem and have no issues. I have set up the the Blackberry as a modem on my laptop and just have it dial out. I am not using Sprint's connection manager software.
Offline  
Old 08-23-2006, 09:10 AM   #8
drf
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7130e
Posts: 58
Default

open desktop manager and try to connect.
Offline  
Old 08-24-2006, 07:36 PM   #9
bur1196
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sutersville, Pa
Model: 8130
Carrier: Sprint
Posts: 267
Default

Take the battery out and wait ten seconds and then put it back in...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Avaya 9608 IP VoIP Phone Global (700510905) - 7 USED
$255.0
Avaya 9608 IP VoIP Phone Global (700510905) - 7 USED pictureLifeSize 440-00038-904 VOIP HD IP Audio Video Conferencing Phone
$29.99
LifeSize 440-00038-904 VOIP HD IP Audio Video Conferencing Phone pictureFortinet Fortivoice FCV-70D4 Hybrid VOIP Phone System
$109.88
Fortinet Fortivoice FCV-70D4 Hybrid VOIP Phone System pictureSnom 821 corded VOIP Telephone
$29.0
Snom 821 corded VOIP Telephone  picture(2) Polycom SoundPoint IP 335 PoE 2200-12375-001, VoIP Phone, Great Condition
$28.99
(2) Polycom SoundPoint IP 335 PoE 2200-12375-001, VoIP Phone, Great Condition picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.