BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-10-2008, 07:48 PM   #1
ATOH
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 12
Default Can't see attached images in posts, IE or Firefox

Please Login to Remove!

I realize this might be because I only recently signed up for the forums or my # of posts, but I don't see attached images in threads. I tried using Internet Explorer 7 and Firefox 2 and also 3 beta 5. No add ons that would block images in Firefox. Any ideas?
Offline  
Old 04-10-2008, 08:54 PM   #2
wabbit
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jul 2007
Model: Droid
OS: Google!
PIN: PONG???
Carrier: verizon
Posts: 1,555
Default

is your settings set to show in the user cp?
Offline  
Old 04-10-2008, 08:56 PM   #3
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

and are you checking threads that are after march 1st ish. any attachments before then are gone.
Offline  
Old 04-10-2008, 09:44 PM   #4
ATOH
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 12
Default

Settings are set for showing attachments. I don't know about the date though, I'll have to check that out. All attachments prior to March 1st-ish are gone?

The other thing is that when I view the forums without logging in I can see the link for attachments but if I click on them it asks me to log in. Once I do that it doesn't load the attachment.

Last edited by ATOH; 04-10-2008 at 09:46 PM..
Offline  
Old 04-10-2008, 09:44 PM   #5
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

sometime in march, forget when
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Brandon.jpg
Views:	6
Size:	99.2 KB
ID:	11051  
Offline  
Old 04-10-2008, 09:45 PM   #6
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

can you see that?
Offline  
Old 04-10-2008, 09:54 PM   #7
ATOH
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 12
Default

I can see that. It must be a date thing. I looked for other threads that had attachments and found out that it IS a date thing. thanks so much for the help, sorry for the noob issues! lol
Offline  
Old 04-10-2008, 09:59 PM   #8
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

not a problem at all.
Offline  
Old 04-12-2008, 12:45 PM   #9
wingrider78
CrackBerry Addict
 
wingrider78's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Central Lower Michigan
Model: 8320
OS: 4.5.0.161
Carrier: T-Mobile
Posts: 523
Default

Wirelessly posted

Sith, I found this thread searching for an attachment problem on the wap site. I just tested your attached picture and I get an error message that says

"Unsupported media type: $atmimetype[0]"

Can you see your own attached picture using the wap site? This also happens on .bmp files that someone had attached in a different thread.
__________________
Click HERE to access older OS versions for 8700 and 8320 devices that I have saved
Offline  
Old 04-12-2008, 12:46 PM   #10
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

on the wap site you need the URL to view the image. try this BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community
Offline  
Old 04-12-2008, 02:37 PM   #11
wingrider78
CrackBerry Addict
 
wingrider78's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Central Lower Michigan
Model: 8320
OS: 4.5.0.161
Carrier: T-Mobile
Posts: 523
Default

Wirelessly posted

Yes, that works, but shouldn't the link in the thread point to the same image?? No one is going to post the actual link address like you just did for the picture.
__________________
Click HERE to access older OS versions for 8700 and 8320 devices that I have saved
Offline  
Old 04-12-2008, 03:02 PM   #12
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

hey, i just work here Actually i *think* this has been reported in the site suggestions, but if not, please report it there and i will follow up on it
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

ST M24LR-DISCOVERY To Discover the M24lro4e dual interface EEprom
$0.99
ST M24LR-DISCOVERY To Discover the M24lro4e dual interface EEprom pictureSOIC8 SOP8 Test Clip For EEPROM 93CXX/25CXX/24CXX + CH341A 24 25 Series Flash BI
$23.99
SOIC8 SOP8 Test Clip For EEPROM 93CXX/25CXX/24CXX + CH341A 24 25 Series Flash BI picture25 PCS INTEL TE28F016B3BA90 FLASH EEPROM INTEGRATED CIRCUITS
$3.99
25 PCS INTEL TE28F016B3BA90 FLASH EEPROM INTEGRATED CIRCUITS picture5PCS AT24C1024W-10SI-2.7 IC EEPROM 1MBIT 1MHZ 8SOIC 24C1024 AT24C1024 new
$6.0
5PCS AT24C1024W-10SI-2.7 IC EEPROM 1MBIT 1MHZ 8SOIC 24C1024 AT24C1024 new picture100PC LOT AT93C46SC-SC SMD 8PIN EEPROM -NOS
$4.95
100PC LOT AT93C46SC-SC SMD 8PIN  EEPROM -NOS picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.