BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-15-2009, 08:57 AM   #1
lucas_pln
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 8
Question 8700 white screen

Please Login to Remove!

I bought unlocked 8700 on ebay (brand new) unfortunately when I turn the phone on it just welcomes me with a white, bright screen, no text, no icons no anything. No matter if T-Mo sim is in or out.

Can I correct this myself? Thank you for any help.

Last edited by Dubdub; 05-18-2009 at 01:12 PM..
Offline  
Old 05-18-2009, 02:10 PM   #2
kirrinjones
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Default

Wirelessly posted

Sounds like the phone OS is shot. You can go and check the very first post in to 8700 forum for the latest phone OS for your device and download that and then follow the instructions on how to upgrade your phone.

That should fix your problem.
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Old 05-18-2009, 02:22 PM   #3
ohad_129
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ohad_129's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: israel
Model: 9800
OS: rikkohad
PIN: 237be374
Carrier: orange il
Posts: 417
Default

Wirelessly posted

I just expirience it today when I made upgrade to my mate
Download the latest os.
Earse the vandor xml
And then go to app loader not to the DM and choose the port its will write there com1 but you can choose and you will find there your pin number and do the upload
__________________
barash eli
Offline  
Old 06-01-2009, 01:00 PM   #4
lucas_pln
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 8
Default

Unbelievable.

I sent the phone back (with disconnected battery) but it was returned because fedex doesn't deliver to p.o boxes.

I wanted to make sure that phone wasn't damaged or something before I send it again via usps and voila - it worked.

If anyone has this problem, try removing battery for a longer period of time.

Thanks,

Luke
Offline  
Old 06-01-2009, 01:18 PM   #5
kirrinjones
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Default

Good to hear that you're up and running now. I guess the phone just needed a little vacation time before you start to work it like crazy
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Lucas DLB101 12 Volt 3 Ohm - Non Ballast Ignition Coil D2W9
$16.74
Lucas DLB101 12 Volt 3 Ohm - Non Ballast Ignition Coil D2W9 pictureLot of 8 **NEW**Universal Triad B259IUNVHP-A Fluorescent Electronic Ballasts
$85.0
Lot of 8 **NEW**Universal Triad B259IUNVHP-A Fluorescent Electronic Ballasts pictureGE MAGNETIC BALLAST 446LSLHTCP New in Open Box
$18.98
GE MAGNETIC BALLAST 446LSLHTCP New in Open Box  pictureMagnetic Fluorescent Light Ballast, Rapid-Start, Circline
$41.27
Magnetic Fluorescent Light Ballast, Rapid-Start, Circline pictureMagnetic Pre-Heat Fluorescent Lamp Ballast
$19.19
Magnetic Pre-Heat Fluorescent Lamp Ballast picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.