BlackBerry Forums Support Community
              

View Poll Results: Do you think a web page for HH that will say Enterprise actived would help?
Yes, This would rock 43 89.58%
NO, not a good idea. Please post why. 1 2.08%
I dont care either way. 4 8.33%
Voters: 48. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 07-24-2008, 12:37 PM   #1
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default Could RIM make a web page so a BB HH can tell if it is provisioned correclty?

Please Login to Remove!

Wouldn't this just end all the night mares and confusion?

I hope some one out there might hear this.
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-24-2008, 12:39 PM   #2
scarmich
New Member
 
scarmich's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 6
Default

OMG, that would be great. The hours saved having to first contact the provider, to be blown off to then have to contact RIM to discover that the provider has changed or in some way screwed the configuration so that it won't work with BES. Something along the lines of the automated DSL test for your home Internet connection.
Offline  
Old 07-24-2008, 12:44 PM   #3
TroyDBrown
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Default

Wirelessly posted (TMO 8120 4.5.0.52)

That would become one of my favorite websites!
Offline  
Old 07-24-2008, 12:48 PM   #4
Frank Castle
BlackBerry Extraordinaire
 
Frank Castle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: MA
Model: 9930
PIN: PM Me!
Carrier: VZW
Posts: 1,073
Default

I do believe at WES one of the BES 5.0 sessions said you will be able to tell how the device is provisioned.
Offline  
Old 07-24-2008, 01:14 PM   #5
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

Quote:
Originally Posted by jletendre View Post
I do believe at WES one of the BES 5.0 sessions said you will be able to tell how the device is provisioned.

Do you remember more about this?
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-24-2008, 01:23 PM   #6
juwaack68
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,877
Default

This would be wonderful. I've had 2 devices this week that were not provisioned with an enterprise plan. Fortunately I we have T-Support and I can just call them and they can check for me, but a website would be that much faster.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 07-24-2008, 01:29 PM   #7
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

Would be nice to tell user to goto Blackberry.dataplan.com on their phone and see the result. That would be sweet and end lot of wasted time.
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-24-2008, 07:00 PM   #8
TroyDBrown
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
Would be nice to tell user to goto Blackberry.dataplan.com on their phone and see the result. That would be sweet and end lot of wasted time.
Or have have the BES admin simply enter the PIN.
Offline  
Old 07-24-2008, 07:16 PM   #9
audit
Whoever
 
audit's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Michigan
Model: xxxx
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Default

hmmmmm, got the mind thinking now.
__________________
audit

Win or Lose... Everyone Has Their Fight
Offline  
Old 07-24-2008, 07:58 PM   #10
d_fisher
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Default

That would be HUGE!
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 07-25-2008, 02:32 AM   #11
noname
BlackBerry Extraordinaire
 
noname's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Congested Islet of "Foreign Talents" (> 45% of workforce) - Singapore.
Model: Z10
OS: 10.0.0
PIN: NUKE(PAP)
Carrier: Singtel
Posts: 1,504
Default

This will save all of us ---- TIME!
__________________
Native but 4th class citizen of a nation governed by idiots who import congestions & contention.
Offline  
Old 07-25-2008, 08:28 AM   #12
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

Quote:
Originally Posted by noname View Post
This will save all of us ---- TIME!
Yes it would. How many hours has everyone wasted on this issue.
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-25-2008, 08:31 AM   #13
ashworth
CrackBerry Addict
 
ashworth's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ontario, Canada
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Rogers
Posts: 625
Default

Wow what a life saver. I think someone should take this to RIM and *push* *push* and *push* to get this. Someone that has Tx4 or higher would be nice, that way RIM has to hear you...
__________________
Cheers,
Ash


My BlackBerry GPS Golf Application | Mileage Calculator
Offline  
Old 07-25-2008, 08:56 AM   #14
audit
Whoever
 
audit's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Michigan
Model: xxxx
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Default

Patience young Yedi, for Yoda is knowledgeable
__________________
audit

Win or Lose... Everyone Has Their Fight
Offline  
Old 07-25-2008, 10:22 AM   #15
Pinjo
Thumbs Must Hurt
 
Pinjo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ohio
Model: 8330
OS: OSX
Carrier: Verizon
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
Do you remember more about this?
I'll go through the WES sessions audio and see what they said.
Offline  
Old 07-25-2008, 12:37 PM   #16
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

Maybe everyone should submit this suggestion to [email address].
I have done so. Maybe if they get enough emails they might act on it.
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-29-2008, 04:31 PM   #17
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

Quote:
Originally Posted by Pinjo View Post
I'll go through the WES sessions audio and see what they said.
Did you find anything on this yet?
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 07-31-2008, 07:40 PM   #18
Pinjo
Thumbs Must Hurt
 
Pinjo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ohio
Model: 8330
OS: OSX
Carrier: Verizon
Posts: 149
Default

Still listening to sessions (exhausting).

jletendre - I'm listening to one of them and it sounds like you asked a question in one about certs in 5.0. If you did, is this the session you recall hearing this in?

Last edited by Pinjo; 07-31-2008 at 07:53 PM..
Offline  
Old 08-01-2008, 10:29 AM   #19
rasobey
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: London
Model: 8310
Carrier: O2 UK
Posts: 75
Default

Voted No: You can already see Enterprise Activation status from the device. I must have missed something as I'm the only one who has voted no

Oh: It seems you want to know if the SIM is enterprise enabled, not the Handheld itself. In which case, I would probably vote Yes.
Offline  
Old 08-01-2008, 01:16 PM   #20
Pinjo
Thumbs Must Hurt
 
Pinjo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ohio
Model: 8330
OS: OSX
Carrier: Verizon
Posts: 149
Default

So far, I haven't found the topic that jletendre was talking about. I could have missed it since I've been multitasking while listening, but I didn't see it in the slides anywhere.

rasobey - Correct, the poll was regarding whether the device is provisioned properly for BES connectivity.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

New 28.37516 MHz Oscillator Amiga PAL NOS Old Stock
$9.0
New 28.37516 MHz Oscillator Amiga PAL NOS Old Stock pictureCOMMODORE AMIGA/MOS8520A-1  IC chip 
$20.0
COMMODORE AMIGA/MOS8520A-1  IC chip  pictureCommodore Amiga MOS 8520R2 Complex Interface Adapter 
$20.0
Commodore Amiga MOS 8520R2 Complex Interface Adapter  picture[1pcs] 8362R8 Commodore Amiga A500 DIP48 CSG
$7.5
[1pcs] 8362R8 Commodore Amiga A500 DIP48 CSG picture[1pcs] 315093-01 Commodore Amiga IC DIP40 CSG
$5.0
[1pcs] 315093-01 Commodore Amiga IC DIP40 CSG picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.