BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-23-2007, 02:33 PM   #1
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Question Invite Attendee/Calendar/Email Issue

Please Login to Remove!

Hi everyone,

I have a perplexing problem with my calendar and I cant seem to find anything relating to it on the forums already. I have an 8700c with 4.2 OS and my issue is with the invite attendee option. The past few days, I’ve been trying to create an appointment and add two of my friends as attendees (both have gmail email addresses). When I add one of my friends, the invite is emailed to him with no problem. When I try to invite my other friend, I’ll get an email back in my inbox (with a red X by it) that says that there is an invalid email address. I looked a little closer at the message and it appears that my calendar did not email him like it was supposed to, but rather in the “To” field, it added the current date and time I created the invite…so it looks like its trying to email a date/time rather than an email address. I’ve tried to reset my phone, resend service books, and send invites to other people to see if I get this problem. So far, nothing has seemed to help. I can send invites to anyone else without problems (including other gmail addresses), but for some reason I only get this error when trying to email/invite his particular email address. Any ideas/suggestions how to correct this? Thanks!
Offline  
Old 08-23-2007, 02:52 PM   #2
John Clark
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Default

I would delete that particular address contact and create it again from scratch and try it. Sounds like it got corrupted somehow. that's my best guess.
Offline  
Old 08-23-2007, 02:55 PM   #3
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
I would delete that particular address contact and create it again from scratch and try it. Sounds like it got corrupted somehow. that's my best guess.
Are you referring to an entry in my address book? If thats the case, I don't have my friend listed in my address book at all. I never used to have this problem...it seems as though it just started happening a few days ago.
Offline  
Old 08-24-2007, 05:16 PM   #4
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Default

Any other suggestions?
Offline  
Old 08-24-2007, 05:18 PM   #5
ladydi
CrackBerry Addict
 
ladydi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington
Model: 8800
Carrier: T-mobile
Posts: 848
Default

you have sent a test e-mail to that address to verify that it is correct?
__________________
~Di~
Windows 2003
Exchange 2003
BES 4.1
Offline  
Old 08-24-2007, 05:21 PM   #6
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Default

Yup. When sending a regular email, I have no problems...the problem is only when I send an appointment invitation.
Offline  
Old 08-24-2007, 05:28 PM   #7
ladydi
CrackBerry Addict
 
ladydi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington
Model: 8800
Carrier: T-mobile
Posts: 848
Default

that is mysterious. I tested it with a friend's gmail and it worked fine. have you tried sending an appt to him only - not including others?
__________________
~Di~
Windows 2003
Exchange 2003
BES 4.1
Offline  
Old 08-24-2007, 05:31 PM   #8
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Default

I tried that as well....actually, thats what I was doing when I first started to notice the problem. I've tried to send the invite to him alone, with a group of people, etc. Nothing seems to work. When I send it to a group of people, it will send the invite to everyone EXCEPT him. I just don't get it. I'm about ready to just reinstall the OS in the hopes that corrects any corrupted file.
Offline  
Old 08-24-2007, 06:38 PM   #9
akosnitzky
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Default

Dump the person as a friend. : -)

Seriously, is there any rule or filter within g-mail that can be causing this?
Offline  
Old 08-24-2007, 06:42 PM   #10
skippy126
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 35
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102 UP.Link/6.3.0.0.0)

Nothing I can think of....my other friends who have gmail accounts have no problems receiving invites.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

ESI inductance capacitance resistance 253 LCR ESR IMPEDANCE METER W/ Kevin Clips
$195.0
ESI inductance capacitance resistance 253 LCR ESR IMPEDANCE METER W/ Kevin Clips pictureZareba EAC25M-Z 25-Mile Battery Low Impedance Electric Fence CONTROLLER
$79.99
Zareba EAC25M-Z 25-Mile Battery Low Impedance Electric Fence CONTROLLER pictureGGB Industries PicoProbe Model 12C High Impedance w/ PicoProbe Probe Controller
$99.99
GGB Industries PicoProbe Model 12C High Impedance w/ PicoProbe Probe Controller  pictureAmerican Farm Works 2 Mile AC Low Impedance Electric Fence Controller EA2MAF-R1
$39.99
American Farm Works 2 Mile AC Low Impedance Electric Fence Controller EA2MAF-R1 pictureMegger Bite 2 Battery Impedance Tester
$1290.0
Megger Bite 2 Battery Impedance Tester picture






Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.