BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-30-2005, 03:38 PM   #41
magis75
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Default No losing inboxes!

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by Gix1k
Thanks for the info....Dammit, i'll lose my inbox...sucks!!
I just upgraded and didn't lose my inbox. Of course, I bought my 7100t in May, so this may not be a huge upgrade jump for me.
Offline  
Old 06-30-2005, 05:10 PM   #42
JMF0
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8100
Carrier: TMO
Posts: 133
Default

I downloaded the new handheld software and rebooted my PC and the Desktop Manager started up but HAS NOT prompted me for the Handheld Update. How can I get it to prompt me or to override this and load directly?

Running Desktop Manager v4.0.1.10 which is ahead of the "official" TMO Desktop Manager version......do you think that is the issue?

THANKS!
Offline  
Old 06-30-2005, 05:21 PM   #43
seagull
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7105t
Carrier: Cingular
Posts: 10
Default single click works

Upgraded to 4.0.2.32 without any issues. One thing I noticed was that it is no longer needed to doubleclick the trackwheel to open items - one click works. This was a badly needed functionality, esp. for us righthanded people
Offline  
Old 06-30-2005, 05:26 PM   #44
sempai
CrackBerry Addict
 
sempai's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Providence, RI, US
Model: 8xxx
Carrier: T-Mobile, US
Posts: 728
Default

uh, i don't think i've ever had to double-click on a blackberry.

i don't think you CAN!
__________________
Offline  
Old 06-30-2005, 05:41 PM   #45
richard371
CrackBerry Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Francisco
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 941
Default

Is the outgoing voice staic fixed?
Offline  
Old 06-30-2005, 06:24 PM   #46
cwiet1
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Location: Chicago
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 15
Default

Just got the text hope it raises the headset volume and especially the bluetooth!!! We'll see how it works!!!
Offline  
Old 06-30-2005, 06:31 PM   #47
buddapaw
Thumbs Must Hurt
 
buddapaw's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: NY
Model: 9700
Carrier: ATT
Posts: 60
Default

I hope it also fixes the dial by headset in the holster wierdness. I have already upgraded
Offline  
Old 06-30-2005, 07:03 PM   #48
ustna
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 7100t
Posts: 36
Default

Hmmm...did upgade and i see no difference at all..no new icons..nothing. When I look in "about" it does show that it is running v4.0.2.32..any ideas?
Offline  
Old 06-30-2005, 07:16 PM   #49
gumbyj5
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: ?
Posts: 62
Default

I have a mac do I need to install the CD-rom on my friends computer for the upgrade, or can i just go to the website?
Offline  
Old 06-30-2005, 07:26 PM   #50
NJBlackBerry
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Default

Quote:
Originally Posted by ustna
Hmmm...did upgade and i see no difference at all..no new icons..nothing. When I look in "about" it does show that it is running v4.0.2.32..any ideas?
What are you expecting? The functionality is exactly the same. Bug fixes - that's it!
Offline  
Old 06-30-2005, 07:35 PM   #51
n1976jmk
Thumbs Must Hurt
 
n1976jmk's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jersey City, NJ
Model: 9930
OS: OS 7
Carrier: Verizon
Posts: 113
Default

upgrade was a success on my 7100t!
Offline  
Old 06-30-2005, 11:48 PM   #52
webclimbers
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7100t
Posts: 10
Default Lost my Phone and Browser?

I upgraded just now and lost my phone and browser option. When I try to call my phone, it doesn't even ring. And when I try to edit the profile, the phone option isn't even there. What did I do wrong? How do I fix this?

Thanks!
Offline  
Old 06-30-2005, 11:52 PM   #53
T-Roy
CrackBerry Addict
 
T-Roy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: Darth Vader
Posts: 704
Default

Quote:
Originally Posted by webclimbers
I upgraded just now and lost my phone and browser option. When I try to call my phone, it doesn't even ring. And when I try to edit the profile, the phone option isn't even there. What did I do wrong? How do I fix this?

Thanks!
Take it back through the Application Loader and make sure the Phone is checked / whatever else you want on it.
Offline  
Old 06-30-2005, 11:54 PM   #54
rYno
Thumbs Must Hurt
 
rYno's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tempe, Az
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 55
Default

My 7100t got all FUBAR after this update...

Can't recieve or make calls seems to top the list....


looking for an option now.
Offline  
Old 07-01-2005, 12:00 AM   #55
webclimbers
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7100t
Posts: 10
Default

Thanks, that was the problem. I appreciate the help. This is a great forum!
Offline  
Old 07-01-2005, 12:08 AM   #56
webclimbers
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7100t
Posts: 10
Default

I did see that I needed to update the 7100t with the phone and the browser so I started to do that but all of the sudden the screen went white and has an hourglass spinning. The Desktop manager said that the phone was disconnected from the computer even though it wasn't and then I can JUM Error 544 with a reset option. When I click the reset option (the only option I have), it does the same thing over and over again. Any suggestions? Going to search the forum and google for help also.
Offline  
Old 07-01-2005, 12:27 AM   #57
webclimbers
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7100t
Posts: 10
Default

I found the answer to that as well. I just needed to close all windows down, unplug from computer, then start the manager, connect to computer and all was well.
Offline  
Old 07-01-2005, 12:28 AM   #58
NJBlackBerry
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Default

Loads like the load failed. Get a copy of Javaloader (it is on this board). Download it, open a DOS prompt and type

javaloader -usb wipe

while the BB is connected and Desktop Manager is down.

Then restart Desktop Manager. Make sure the BB is connected straight ot the PC and not via a hub.

If you chose to do a backup on the initial attempt, you will have to restore it after the load works.

Good luck!
Offline  
Old 07-01-2005, 01:11 AM   #59
Endymion
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Model: 7100T
Carrier: TMobile
Posts: 7
Default

I've also installed it and now can't get the Enterprise Activation to work so don't have access to my corporate email, callendar, etc. I also get a message about a bad encryption key needing to be regenerated which I think is related to the failing Enterprise Activation.
Offline  
Old 07-01-2005, 01:53 AM   #60
rYno
Thumbs Must Hurt
 
rYno's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tempe, Az
Model: 8100
Carrier: T-mobile
Posts: 55
Default

@ NJBlackBerry

I did that ang got this::

C:\>javaloader -usb wipe
'javaloader' is not recognized
operable program or batch file.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

ICSH044A Five key navigation key module for Blackberry Trackball Breakout Board
$10.55
ICSH044A Five key navigation key module for Blackberry Trackball Breakout Board pictureBlackberry Q10 Rogers Network
$44.99
Blackberry Q10 Rogers Network pictureBlackberry Trackball breakout board four spindles 2.5V~5.25V
$6.8
Blackberry Trackball breakout board four spindles 2.5V~5.25V picture10pcs Blackberry Trackball Breakout Board Four spindles 2.5V~5.25V
$50.99
10pcs Blackberry Trackball Breakout Board Four spindles 2.5V~5.25V picture38 Faux Blackberries With Stems, Decor, Realistic Food Display, Prop
$17.99
38 Faux Blackberries With Stems, Decor, Realistic Food Display, Prop  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.