BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2007, 07:07 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dietcoke's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: dCoke
Carrier: o2
Posts: 297
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (8320: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

How come this is the only forum I visit on my blackberry, where I have to input my login everytime?

Am I doing something wrong?
Offline  
Old 11-03-2007, 07:09 PM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I've never noticed before! Doesn't bother me but that is an interesting observation
__________________
ZED 10
Offline  
Old 11-03-2007, 07:09 PM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,770
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Have you tried clearing out your Cookies?
Offline  
Old 11-03-2007, 07:43 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,697
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Ditto. Regular site and wap site both remember me.
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-03-2007, 07:44 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

make sure you saved the link site in all lower case. I had that problem when I had it saved as wap.BlackberryForums.com
Offline  
Old 11-04-2007, 05:32 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dietcoke's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: dCoke
Carrier: o2
Posts: 297
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
make sure you saved the link site in all lower case. I had that problem when I had it saved as wap.BlackberryForums.com
I will try now.. thanks friend
Offline  
Old 11-04-2007, 05:43 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dietcoke's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: dCoke
Carrier: o2
Posts: 297
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8320: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Well I'll be

I had some malfored bookmark with a gagillion letters and numbers. Once I took that away it works great!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.