BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-08-2007, 06:28 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cant browse BBF in wap version

Please Login to Remove!

Whenever I browse wap.BBF site with my older BB7290, it wouldnt load the wap version but instead it brings up a full HTML page.
And today I just got a used 8707 and thought it would put my misery to an end but no and still loads a full HTML. Any suggestion?
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 06:38 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Post Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Wirelessly posted (BB 9900: BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Test......Works fine for me, try clearing your cache.
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 12-08-2007, 07:05 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi MrKyoo, I've deleted history as well as cache and type out the whole URL instead of using the bookmarked address and still didnt work.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 07:29 AM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Which browser are you using?
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 07:44 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi there ezrunner, I'm using the native BB browser. The problem is I cant use any other browsers because they will charge me differently.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 07:50 AM   #6 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Okay, who is your service provider?
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:03 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm in Hong Kong and they are Smartone-Vodafone. I did try to resend service book and it is also not helping.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:15 AM   #8 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (SAMSUNG-SGH-I607/I607FG1 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; Smartphone; 320x240) UP.Link/6.3.0.0.0)

may need to adjust your browser settings
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:21 AM   #9 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (SAMSUNG-SGH-I607/I607FG1 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; Smartphone; 320x240) UP.Link/6.3.0.0.0)

go into your browser and open up browser configuration

browser: should be internet browser

scroll down to
emultion mode: (what do you have selected?) try different emulation modes to see if that helps/solves the problem

mine is set to blackberry
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:26 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ezrunner, mine was set to Blackberry too. There is no other option available
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:31 AM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (NokiaE61-1/3.0 (2.0618.06.05) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

As you can see, I had no problem with my e61 but thats another story.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:33 AM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think when you post wirelessly, it redirects you to Wi-site. However not on any of BB.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:40 AM   #13 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

No to post wirelessly you have to be logged into wap.blackberryforums.com

Otherwise it posts as it would froma home computer
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:46 AM   #14 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ezrunner, thats exactly what I did on both my BB8707 and E61.
I typed wap.blackberryforums.com.
E61 was able to post wirelessly on wap.blackberryforums.com but BB8707 loads BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community and I cant do nothing on a www. page
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:48 AM   #15 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I would check with service provider maybe a new OS is needed! I am about out of ideas
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:50 AM   #16 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Positive there are no options for emulation mode?
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 08:53 AM   #17 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ezrunner, I had the latest OS4.2 already so I'm thinking it would be the service provider. Funny thing is, I was able to load the wap version on my older 7290 in the beginning. God I love this site, but if it takes me 2 minutes to load a full HTML page, I have to give in. Thanks ezrunner.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:53 AM   #18 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ezrunner View Post
Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Positive there are no options for emulation mode?
Positively affirmative. Blackberry is all there is.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 12-08-2007, 08:56 AM   #19 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I can't imagine they wouldn't let you use wap! That's uses less spectrum I think! Call and ask

Let us know what you find out!

You are quite welcome

DD
__________________
ZED 10
Offline  
Old 12-08-2007, 09:02 AM   #20 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

My question--can you get to any other wap site?
Try wap.ebay.com
and see if you get the wap version or full version.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.