BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-20-2008, 08:33 PM   #1 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Wap Site

Please Login to Remove!

Is there a way to change the wap options on a computer. I was messing around wit the settings and now it won't let me change them, I get HTTP Error 500: Internal Server Error
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 08:36 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

AFAIK you can't access the wap site from a desktop computer. At least I can't.

How about deleting cache and cookies, maybe even hard reset, and trying again?
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 08:36 PM   #3 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Tried that it won't change I guess because it a preference once your logged in.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 08:40 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

It must be the wap site. I just connected with my 8700g and got the cannot connect error the first time I tried to change a preference. But tried again and it was ok.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 08:42 PM   #5 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I can logon fine it's just when I try and change the Pref. I get the error.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 08:47 PM   #6 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

That's what I mean. I logged on. First time I tried to change a preferrence is when I got the error. Tried again and it was ok. I tried two more after my post above, and still ok.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 08:48 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Have you tried logging out and then logging back in. Lame idea. But don't know what else to try.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 08:48 PM   #8 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Would you mind trying wap options, that's where i get the error.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 08:49 PM   #9 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by aiharkness View Post
Have you tried logging out and then logging back in. Lame idea. But don't know what else to try.
Yes several times, this sucks I can barely read the site with what ever I did.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 08:58 PM   #10 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Did wap options and several others. And did wap options again just now after seeing your post. I click on the preference item, then click on the update button, and preference is saved and I'm redirected back to the preferences page. No problems now except for that first try.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 08:59 PM   #11 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

What did you do? Any idea. I'll try it.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 09:00 PM   #12 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I think I changed the view to wml, by mistake.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:04 PM   #13 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Yep. That did it! I'm going to play with browser emulation and see what I can do.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 09:22 PM   #14 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I have tried evry one and can't get it back. I'm stumpped
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:24 PM   #15 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Same here. I'm going to download opera mini and loggin using that, see if it makes any difference. Also tried setting the content to wml. Also tried using the T-Zones browser.
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 01-20-2008 at 09:25 PM.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:25 PM   #16 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Ah good idea. I'm going to try logging in on my wifes BB.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:26 PM   #17 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

That's an even better idea. Totally did not even think of that.

EDIT: Except when you log in with your username and password, I think you will see same thing, same problem.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 09:29 PM   #18 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Ya that didn't work either.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:30 PM   #19 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,738
Post Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I'm starting to think it's something with the site.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:32 PM   #20 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Did you try opera mini? It's stuck on the Logging you in screen.

EDIT: I went back to the front screen and navigated back to wap.blackberryforums.com, and I'm logged in, anyway.
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 01-20-2008 at 09:37 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.