BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2008, 07:12 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Browsing Blackberry Forums

Please Login to Remove!

This has been happening for about two weeks, when using the browser on my BB and going to BB Forums website it crashes my BB. This only happens when I go to BB Forums website on my BB. When I vistit BB Forums its fine but as soon as I click on a link such as "media or 8700" the hour glass starts and will not stop even after I exit the browser. I have to then do a battery pull. This does not happen on any other site. Any ideas what this might be?
Offline  
Old 05-04-2008, 07:13 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Ae you using the WAP version of BB Forums?

h t t p : / / w a p . b l a c k b e r r y f o r u m s . c o m
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 05-04-2008, 07:16 AM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

redsox, I wonder if you are clicking on old links that were lost during our server crase in march?

**moving this thread to Site Suggestions, news, etc.,**
Offline  
Old 05-04-2008, 09:37 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
redsox, I wonder if you are clicking on old links that were lost during our server crase in march?

**moving this thread to Site Suggestions, news, etc.,**
No not that. When I first load blackberry forums the homepage its fine. But as soon as I click on a link such as "Media or 8700 discussion" anything going into a specific forum it will not load and I get the hour glass that just wont stop. The only thing I can do is do a battery pull to end the hour glass. It only happends when I enter a specific forum on blackberry forums. This just started happening two weeks ago never before.
Offline  
Old 05-04-2008, 11:12 AM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8310; The Juggernaut)

Very strange, I don't notice that on the wap site.
Offline  
Old 05-04-2008, 02:47 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried it on the blackberry browser and then went to bookmarks and added it under wap bookmarks and got the same thing. Really strange. This has never happend before. Ive had T-Mo and Sprint and this just started last month. I cant even click on a link to download wallpapers or 8700 forum. Maybe its the Sprint OS 4.2? Any other sprint cutstomers having this issue?
Offline  
Old 05-04-2008, 04:29 PM   #7 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

I can browse the WAP site just fine on both my 8830 (with 4.2 OS) and on my 8130 (with 4.3 OS). No problems.

Just to confirm, are you going to the site Penguin listed above with 'wap' in the address?
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 05-04-2008, 04:41 PM   #8 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

I am NOT having any problems related to the wap site either. HMMMMMM.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 05-06-2008, 07:13 AM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

NO I wasnt putting wap in the address. I was just going to BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community which has always worked for me until now. Will try the wap. Not to get off the subject but what is wap?
Offline  
Old 05-06-2008, 07:15 AM   #10 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

I'm sure 'WAP' is an acronym for something, but basically it is a mobile friendly version of a website.

Found it: Wireless Application Protocol - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!

Last edited by juwaack68 : 05-06-2008 at 07:17 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.