BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 11:13 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 76
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Is it me, or are the forums running a bit slow??

Please Login to Remove!

just seems to load slower than normal.
Offline  
Old 05-20-2008, 11:19 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

They are this morning, high users online this morning... it should clear up.
Offline  
Old 05-20-2008, 01:38 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

been that way for a few days for me
Offline  
Old 05-20-2008, 01:40 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 76
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just started today for me...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.