BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-16-2009, 08:07 AM   #1 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default faq

Please Login to Remove!

everytime I go to a page in the FAQ it locks my pc up and I get an error stating that a script running is the issue.
Offline  
Old 04-16-2009, 08:08 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Post Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

What browser are you using? FAQ is fine with me using Firefox.
Offline  
Old 04-16-2009, 09:37 AM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ie 8 i tried it on my laptop as well did same thing as soon as i stop the script it clears up. I went to the assembly faq
Offline  
Old 04-16-2009, 10:06 AM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

I tried IE 8 when it was in beta and most websites I had to view in compatibility mode. I uninstalled and went back to IE7 and Firefox.
Offline  
Old 04-16-2009, 10:54 AM   #5 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Im only running 8 on one pc thats the vista one the other is xp
Offline  
Old 04-16-2009, 11:04 AM   #6 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,089
Post Thanks: 149
Thanked 146 Times in 121 Posts
Default

I use FireFox and have no issues. Just tried with IE7 and didn't have an issue either.
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Old 04-16-2009, 12:07 PM   #7 (permalink)
Stuck In The '70's Mod
 
ndub33's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: The 'burbs east of Seattle.
Model: 9810
Carrier: T-Mobile
Posts: 7,599
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I'm good on IE7 as well. Haven't treid IE8 yet...
__________________
1st Step in Troubleshooting: Do you have a BlackBerry Data Plan?
2nd Step in Troubleshooting: Pull the Battery.
Offline  
Old 04-16-2009, 12:36 PM   #8 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

strange im formattingthe xp laptop Ill try it again after that
Offline  
Old 04-16-2009, 12:38 PM   #9 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

interesting I just tried it on my desktop and didnt get it this time
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.