BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-23-2009, 04:03 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
diffused's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Colorado
Model: Z10
OS: 10102151
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 179
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Run on page loading

Please Login to Remove!

The page is BlackBerry Forums>9600 Series>Garmin on the Tour. I don't know what this is called but this is what's happening whe I try to go into the link.
It keeps loading, dropping, loading, dropping, over and over. No other pages seem to be doing this. I am on my Tour when this happens.
__________________
Z10
10.1.0.2151
Verizon
Offline  
Old 08-23-2009, 10:12 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Mar 2006
Location: DC
Model: 9550
Carrier: Verizon
Posts: 338
Post Thanks: 2
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

What happens if you log off, clear bbf cookies, and log back on?

What happens if you log in via WAP?

-jk
Offline  
Old 08-23-2009, 11:25 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
diffused's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Colorado
Model: Z10
OS: 10102151
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 179
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I logged off and on to BBF several times; going in from different avenues. The BOLT Browser worked just fine, which made me wonder that it was my device. WAP site did work as well. I didn't think about cookies. Do you mean clear all cookies under Options in my Browser? I also did the ole battery pull, which did the trick. So maybe then it's not a site problem but my new Tour. I hope this isn't a regular occurrence. Thank you for your advice.
__________________
Z10
10.1.0.2151
Verizon

Last edited by diffused : 08-23-2009 at 11:28 PM.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.