BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-03-2011, 06:32 AM   #21 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

Please Login to Remove!

The site is also now taking a long time to load. Waiting for clientscript.blackberryforums.com
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 01-03-2011, 07:46 AM   #22 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

Let me bring this to the attention of Tom.
Thanks all for the updates.
Offline  
Old 01-03-2011, 09:38 AM   #23 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,340
Post Thanks: 43
Thanked 117 Times in 107 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MidnightDraven View Post
The site is also now taking a long time to load. Waiting for clientscript.blackberryforums.com
Indeed. It takes over 2 minutes to load any forum page on my pc this morning.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 01-03-2011, 10:15 AM   #24 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

I've viewed the forums from home and office this AM since seeing this thread, no delays and all avatars, etc., are visible for me.

Nonetheless, we're checking.
Offline  
Old 01-03-2011, 11:29 AM   #25 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,268
Post Thanks: 6
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

I am checking using different browsers and proxies and haven't been able to replicate the problem.

However, I suspect that there are individual CDN servers that are having problems which is why this issue is specific to a couple of server locations.

I have purged the cache on those servers, and hopefully that should fix the problem. Please update here if it has not.
__________________

Tom Glogowski Owner and Administrator
BlackBerryFAQ.com | BlackBerryForums.com | BlackBerryClub.com
Offline  
Old 01-03-2011, 01:04 PM   #26 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

It has for me. Back to normal, all images loading and no wait time. :D
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 01-03-2011, 01:23 PM   #27 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,268
Post Thanks: 6
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

Awesome, thanks for bringing this to my attention !
__________________

Tom Glogowski Owner and Administrator
BlackBerryFAQ.com | BlackBerryForums.com | BlackBerryClub.com
Offline  
Old 01-03-2011, 05:05 PM   #28 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: vodacom
Posts: 85
Post Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

I can login from my pc at work, runs better than before.
Offline  
Old 01-04-2011, 01:27 AM   #29 (permalink)
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,530
Post Thanks: 220
Thanked 345 Times in 311 Posts
Default Re: Forum Issue = formatting

Seems all good now! Thanks Tom!
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Forum Issue = formatting
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New forum for 'Phoneswitchers'. Dirky BlackBerry Versus 21 08-27-2009 11:46 PM
8110 Reboot issue. DH82c General 8100 Series Discussion - Pearl 8 09-10-2008 11:45 AM
Tmobile network issue, or BB issue? LowHz General 8100 Series Discussion - Pearl 5 12-24-2007 01:59 PM
Bizarre Signal/Data loss issue - Sprint 8830 supersnoop General Legacy Device Discussion 16 09-11-2007 09:05 PM
Cross Posting with the "other" Forum TotalDistinction Site Suggestions, News & Problems 1 09-13-2004 09:49 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.