BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Site Suggestions, News & Problems (http://www.blackberryforums.com/site-suggestions-news-problems/)
-   -   Forum loads S-L-O-W (http://www.blackberryforums.com/site-suggestions-news-problems/248826-forum-loads-s-l-o-w.html)

rambo47 05-14-2011 10:44 AM

Forum loads S-L-O-W
 
When accessing the main forums page I initially get the logo in the upper left and the blue color of the forums but the list of sub-forums takes 30 seconds or so to load and appear. I'm staring at a blank page, sometimes for a full minute even. Once I get into a sub-forum it seems to be back to normal. Any known issues we're unaware of?

rambo47 05-14-2011 10:51 AM

Re: Forum loads S-L-O-W
 
OK, now it's slow when posting too, at least in the Site Suggestions, News & Problems area. In fact, it's dog-slow in all the sub-forums now. I logged out, deleted my browser cache and all BBF cookies, logged back in, and found no change. Seems to get stuck loading the last image or two.

I've gotten the same results with Safari, Firefox, and Opera.

NJBlackBerry 05-14-2011 11:58 AM

Re: Forum loads S-L-O-W
 
It's not you. Has been slow since yesterday PM. Seems better now.

rambo47 05-18-2011 08:11 PM

Re: Forum loads S-L-O-W
 
Yes, it's back to it's old speedy self. It was neigh unusable for a while there. I was beginning to manifest withdrawal symptoms! :oops:


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.