BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-17-2004, 08:24 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener ON Canada
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: 30076ecd
Carrier: Bell Mobility
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Wap.blackberryclub.com - downloads link does not work

Please Login to Remove!

I have a wap browser on my web client 6750 blackberry. I successfully got the wap.blackberryclub.com to come up but when I selected downloads, I got the following error:

HTTP ERROR 500: INTERNAL SERVER ERROR

I tried the links and was able to get that page.

any assistance would be appreciated.
Offline  
Old 08-17-2004, 09:39 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 690
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

error 500 is a server error, it something on bbc's end. Will have to wait for guess to hash it out
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v2...lyptic_Sig.jpg

Please use the Search feature to find a quick answer.

[url]htt
Offline  
Old 08-17-2004, 01:39 PM   #3 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,262
Post Thanks: 5
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default

Hmm, I'm on it! All other sites work though?
It looks like I simply forgot to finish off one of the lines in the wml code.
Offline  
Old 08-17-2004, 04:38 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener ON Canada
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: 30076ecd
Carrier: Bell Mobility
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

There is also the same problem accessing forums home link.


Posted wirelessly from a BlackBerry using wap.BlackBerryClub.com
Offline  
Old 08-17-2004, 04:55 PM   #5 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,262
Post Thanks: 5
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Kikki
There is also the same problem accessing forums home link. <br/><br/><i>Posted from a mobile</i>
Doesnt appear to be anything wrong with it, try refreshing.
Offline  
Old 08-17-2004, 05:00 PM   #6 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,262
Post Thanks: 5
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default

Yea, works fine from the BB


Posted wirelessly from a BlackBerry using wap.BlackBerryClub.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.