BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2006, 07:57 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
nmadd's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Denver, CO, USA
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I can't seem to see smileys on the wap site. I also cannot get "show images" to stay set to "yes" in my wap preferences. When I select "yes" the next time that I go back it is back to "no". I assume a connection? Am I just missing something simple? Thanks
Offline  
Old 11-06-2006, 01:41 PM   #2 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There are minimal images on the wap site to streamline it best as possible for wireless users.
Offline  
Old 11-06-2006, 11:05 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
nmadd's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Denver, CO, USA
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 132
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

That's not why, is it? Because there is a link for "smilies and BB code" at the bottom of the wap site. I can also see an image of a little BB as a placeholder for the smilies in posts.
Offline  
Old 12-09-2006, 04:24 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
mark0341's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mackinaw City, Michigan
Model: 8330
PIN: E Tree's
Carrier: Verizon
Posts: 1,166
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy NO Smilies

Quote:
Originally Posted by nmadd
Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I can't seem to see smileys on the wap site. I also cannot get "show images" to stay set to "yes" in my wap preferences. When I select "yes" the next time that I go back it is back to "no". I assume a connection? Am I just missing something simple? Thanks
I can't view smilies either.
__________________
Live With Life In View
Small Batch Bourbon
WOODFORD Reserve
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.