BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-16-2007, 10:06 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
redsoxnation's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Model: 9650
OS: 5.0.0.699
Carrier: SPRINT
Posts: 359
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Off Topic Lounge

Please Login to Remove!

When I log onto bbforums.com sometimes off topic lounge is there sometime not. I'm looking for it now on the main screen and has just vanished. Any word on the or do I need glasses?
Offline  
Old 03-16-2007, 10:26 AM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Are you always loggin in with username and password? It only shows when you are actually logged in if you just open BBF and scan you will not see "off topic"
__________________
ZED 10
Offline  
Old 03-16-2007, 10:32 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Post Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Moved to the Site Suggestions, News & Problems section.

~MrKyoo
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 04-01-2007, 07:53 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AlwaysOn607's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Michigan
Model: Pearl
Carrier: T-Mobile
Posts: 194
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am signed in and many times, including now, I have been unable to see the Off Topics forum. I have had this problem for a couple of months. I thought maybe I was the only one.
Offline  
Old 04-02-2007, 10:12 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When you sign in, are you checking the box for 'remember me'?
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 04-02-2007, 11:27 AM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

You might try deleting your cookies and then logging in again. That will load a new cookie. Can't think of any other reason. The only time that those forums won't show up is if you're not logged in.
Offline  
Old 04-02-2007, 06:22 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark
That will load a new cookie.
Peanut butter or CC?????

I want peanut butter!

:trolling:
Offline  
Old 04-02-2007, 07:01 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8100
Carrier: T-mo
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if it helps, when I log in, I have to click on "search" or something, before it logs me in.

I log in, and it brings me to the index page, and it does not show me logged in, but if I click on "search" or "quick links", following that, it shows me as logged in, and I can see new posts.

and that's why I love invision forums.
Offline  
Old 04-02-2007, 07:08 PM   #9 (permalink)
No Longer Registered.
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LunkHead
Peanut butter or CC?????

I want peanut butter!

:trolling:
WHAT????!!! You'd rather have Peanut Butter than me? I'm the best desssseeeerrrrtttt you can ever dream of
 
Old 04-02-2007, 07:14 PM   #10 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Chocolate Chip you dork
Offline  
Old 04-02-2007, 10:37 PM   #11 (permalink)
No Longer Registered.
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LunkHead
Chocolate Chip you dork

HAHA.. takes one to know one

My last bf told me I'm the President of the Dorkazoid Club (proud of it too.. hehe)
ohhhhwwwwwsss he loves me so much
 
Old 04-03-2007, 05:24 PM   #12 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

CC, you are a goofy goober!
Offline  
Old 04-21-2007, 04:58 PM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AlwaysOn607's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Michigan
Model: Pearl
Carrier: T-Mobile
Posts: 194
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, back to topic. I am "remembered" (only by the forum, not be people LOL), so I don't have to sign in each time. But I AM signed in and again, right now, I can not see the "Off Topic Lounge".

Sometimes it is there and sometimes it is not. And this has been happening for several months.

Any ideas?
Offline  
Old 04-21-2007, 06:59 PM   #14 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Try clearing cookies and cache in your browser.... Log back in after and select the remember me box...
Offline  
Old 04-24-2007, 04:48 PM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AlwaysOn607's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Michigan
Model: Pearl
Carrier: T-Mobile
Posts: 194
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Lunkhead, I cleared the cookies and cache and logged back in. Still can't see the Off-Topics Forum. All other forums are viewable.

Some days it is there and some days it is not. There is no rhyme or reason that I can determine.
Offline  
Old 04-24-2007, 07:54 PM   #16 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,962
Post Thanks: 143
Thanked 126 Times in 48 Posts
Default

Ok, have you tried deleting temp internet files???

I assume you are using IE or FF

Also (been years since I used IE) There should be a cookie option to load a new page every time you visit or something like that in the IE options...

Last edited by LunkHead : 04-24-2007 at 07:56 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.