BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2007, 07:41 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa, FL
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 166
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Quick edit table issues

Please Login to Remove!

After editing my post, and applying the edit, this is what I see.. I've had this issue since the redesign, and thought I'd let someone know...

Attached Thumbnails
Quick edit table issues-whoops.jpg  
Offline  
Old 05-09-2007, 09:19 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

ditto, i get it also... I can refresh and its clean as it should be.
Offline  
Old 05-10-2007, 05:31 AM   #3 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 10,992
Post Thanks: 160
Thanked 158 Times in 59 Posts
Default

Same here -- I am on FF 2

No big deal though.. Like JSanders said, a refresh solves the issue..
Offline  
Old 05-10-2007, 07:28 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Tampa, FL
Model: 8100
Carrier: Tmobile
Posts: 166
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah, its definitely not a usability issue, just looks a little wonky...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.