BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-14-2007, 11:09 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
GrayPenguin's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dallas Tx
Model: 8100
PIN: 23EAF79C
Carrier: Cingular
Posts: 253
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Website log-in problem. Possibly CNAME issue?

Please Login to Remove!

The other day I was trying to log into the forums and for the life of me I couldn't. It would accept my username and password and look like it logged in but then it would bring me back to the homepage and I wouldn't be logged in. But then I realized that my name was in the list of logged in members, and at that point I was really confused. To get to the forums that day I typed in blackberryforums.com. Randomly, I decided to add the www in making it 'www.blackberryforums.com and I was magically logged in.

So, to clarify, you can't log in correctly when at 'http://blackberryforums.com, but you can at 'http://www.blackberryforums.com. Is this a CNAME issue or some weird redirect issue or something? It's not a huge deal, but it's kinda annoying since I'm usually too lazy to type in 'www...

BTW, I only have basic knowledge of all this stuff (just enough to get my websites going) and so there's a good chance I have no idea what I'm talking about.
__________________
Pearl 8100
www.Gray-Penguin.com
Da me los cables puente de baterķa, los pollos se han escapados

Last edited by GrayPenguin : 05-14-2007 at 11:12 PM.
Offline  
Old 05-15-2007, 01:43 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

In Windows IE 6.0 in XP you can just type blackberryforums then hit ctrl+enter and it will add the www. and the .com to the end.
Offline  
Old 05-15-2007, 06:58 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
GrayPenguin's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dallas Tx
Model: 8100
PIN: 23EAF79C
Carrier: Cingular
Posts: 253
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm, I guess that solves the problem then. Thanks
__________________
Pearl 8100
www.Gray-Penguin.com
Da me los cables puente de baterķa, los pollos se han escapados

Last edited by GrayPenguin : 05-15-2007 at 06:59 AM.
Offline  
Old 05-15-2007, 07:49 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
snowskier79's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston, TX
Model: Curve
PIN: No thanks, yo tienen una pluma.
Carrier: AT&T
Posts: 1,759
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
In Windows IE 6.0 in XP you can just type blackberryforums then hit ctrl+enter and it will add the www. and the .com to the end.
I use this shortcut everyday!
Offline  
Old 05-15-2007, 07:56 AM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
In Windows IE 6.0 in XP you can just type blackberryforums then hit ctrl+enter and it will add the www. and the .com to the end.
works in FireFox also... I cringe when I watch someone on the computer typing in "www" and ".com"-- I have almost jumped over them to hit control-enter.
Offline  
Old 05-15-2007, 08:01 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
snowskier79's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston, TX
Model: Curve
PIN: No thanks, yo tienen una pluma.
Carrier: AT&T
Posts: 1,759
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
works in FireFox also...
That's all I use (along w/some extensions).
Offline  
Old 05-24-2007, 01:23 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
billclark's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Framingham, MA
Model: 8120
Carrier: AT&T
Posts: 253
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been having the same issue, but what I found helps is after you enter you username and password, it'll bump you back to the home page and look as if you're not logged in. Just click the "Blackberry Forums" logo in the top left corner, and it bumps you to the main page, and it appears as your logged in.

I've been experiencing this issue for quite a while... moreso now with the new skin, but it would happen on the old system too, not nearly as often though.
__________________
Bill Clark
AT&T 8120 Unlocked | AT&T | BES 4.1
PM for PIN

When I was your age, Pluto was still a planet.
Offline  
Old 05-25-2007, 08:46 AM   #8 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

yep i had that a few times too but it works fine from my Pearl mayb the server is reading the cookies wrong or something?? not sure but it is kinda annoyng
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.