BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2007, 10:44 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Golden, CO US
Model: 9700
Carrier: ATT
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error 500 on WAP Options and WiStyles

Please Login to Remove!

I can't figure it out. I was goofing with various browser settings for the WAP site and now I get Error 500 and can't get back into the WAP options to turn xhtml back on. I've cleared the cache and cookies and I even tried from the device simulator. Same results.

The detailed error message is
"internal compiler error application/vnd.wap.wmlc"

Anyone got any ideas?

8830 running 4.2.2.123
Offline  
Old 08-02-2007, 02:20 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Golden, CO US
Model: 9700
Carrier: ATT
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I figured it out, mostly...

I had to set the browser to html only, clear the cache and cookies and log back in again. That allowed me to get back to WAP Options where I did an update to XHTML-MP. HOWEVER, if I set the browser back to wml+html then go back to WAP Options and change to WML, I can't get back into WAP Options again. I have to repeat the sequence to get back to XHTML-MP.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.