BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2010, 01:52 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Probs with facebook application and blackberry browser!! HELP!

Please Login to Remove!

Hi, my facebook app has stopped working, on both the home page and my profile page it says there is no stream available Also, with my blackberry browser, when I open it it just shows the white blackberry home page, and when I try and go on the go to page it says "problem rendering the page." Does anyone have any ideas whats wrong with it??? I'm using bolt and that works fine, so it's not due to my internet connection.

Thanks
Offline  
Old 02-10-2010, 02:54 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Sex_Crazed_Monkey's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been having the same problem with Facebook today. Haven't checked the browser though. Opera-mini worked fine. UberTwitter was fine too.
Offline  
Old 02-10-2010, 02:59 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, cheers. It might just be a prob with fb then?? I'd be happy just using bolt, but that won't let me download anything :( can you download ok from opera mini??
Offline  
Old 02-10-2010, 03:00 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been having the same problem since last night. I noticed it after installing the Facebook.Viigo addon but I don't know the problem has anything to do with that. The Facebook mobile site works fine through the browser as does all other internet activity with WiFi on or off.

The message I get with the Facebook app is "No stream post available" on the News Feed screen. Any help would be apprciated.

Last edited by glrumble : 02-10-2010 at 03:02 PM.
Offline  
Old 02-10-2010, 03:04 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, it must just be facebook, my friends having the same problem. Do any of you guys have any ideas what could be wrong with my browser?? :S
Offline  
Old 02-10-2010, 03:21 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

Yes, facebook changed their layout (as you may have noticed) and therefore how the news streams are located.
The FB app doesn't know where to find these streams anymore.
You will have to wait for an updated FB app.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 02-10-2010, 08:43 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yups. What he said. Ive been having the same problem, guess we'll have to wait.
Offline  
Old 02-10-2010, 11:51 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
flat7's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Phoenix, AZ
Model: 8900
OS: 5.0.0.900
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here, no stream available. That fb app is kind of lame anyway, I'd like to see a major update.
__________________
7100T ~ 8100 ~ 8900
Offline  
Old 02-11-2010, 07:14 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does anyone know what could be going on with my web browser??? It's not working at all
Offline  
Old 02-11-2010, 07:32 AM   #10 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,340
Post Thanks: 43
Thanked 117 Times in 107 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mushypea View Post
Does anyone know what could be going on with my web browser??? It's not working at all
Try a battery pull. If that doesn't work, clear your browser history, cache, and cookies.
__________________
The Search tool and BlackBerryFAQ answer many questions.
Offline  
Old 02-11-2010, 07:35 AM   #11 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

How many threads do we need on this?
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Old 02-11-2010, 10:21 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It didn't work :-S bolt works, but I cnt download from that, so that's why I really need the standard browser.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.