BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2010, 03:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default LinkedIn App Connection Problem

Please Login to Remove!

Hey everyone. Trying to get the new LinkedIn app working on a Verizon 9630 Tour. Installs fine, but after entering username and password I just get a spinning circle that never goes away. Never connects.

Anyone else seen this? Any suggestions?

Any help much appreciated,
Brett
Offline  
Old 04-07-2010, 03:47 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
djm2's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9780
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4,637
Post Thanks: 29
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

I have not seen it, although that POS app. was gone from my 9630 in less than 24 hours.

Have you tried the old reliable battery pull?

P.S. You might want to update your device and carrier information.
Offline  
Old 04-07-2010, 03:58 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, rebooted. Uninstalled and reinstalled. Tried all the obvious things I could think of. It might not be worth the trouble, but it's for one of my users who thinks it will be worth it, so trying to figure this out.
Offline  
Old 04-10-2010, 10:53 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Quebec (Canada)
Model: Q10
OS: 10.1.0.14
PIN: N/A
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 229
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I installed and tried the LinkedIn Blackberry application and I don't see the same problem that you're seeing. It accepted my LinkedIn e-mail address and password without any issues and I was able to check the status updates of colleagues as well as change my status. I'm using it on my Blackberry Bold 9700 (BIS & WiFi)

Have you tried to play around with the permissions (i.e. giving trusted application status first to see if it works and then downgrading the permissions)?
__________________
Rogers Wireless (BIS only data plan): Rogers Blackberry Q10 (white)

My Tech Blog

Last edited by lmcjipo : 04-10-2010 at 10:55 AM.
Offline  
Old 04-14-2010, 11:24 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah. It works fine on my 9700 as well. I compared application permissions between the units and they were the same. Couldn't find anything there.

(sorry for delay, out a few days)

Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.