BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Social Networking (http://www.blackberryforums.com/social-networking/)
-   -   Problem w/ Twitpic & BB Twitter app... (http://www.blackberryforums.com/social-networking/224326-problem-w-twitpic-bb-twitter-app.html)

shogunofharlem 04-14-2010 04:49 PM

Problem w/ Twitpic & BB Twitter app...
 
Seems that when I try to add or post a pic with the BB app it posts a bogus url in the tweet.

The pic is uploaded fine, but the actual url to the pic is different than the one posted in the tweet online.

What's even more odd is that depending on how I add the pic to the tweet (via the BB app) I either get the bogus url or the real one when viewing the tweet in the BB app.

Seems that if I snap a pic, choose send/share from the menu, then send to twitter, I get the bogus url in the BB app, on Facebook, and at the Twitter website.

If I fire up the BB twitter app first, choose to add a photo, and then post the tweet, I get the correct url to view the pic in the BB app, but it still sends out the bogus one to the website.

Anyone else notice this? I've a Bold 9700 on T Mobile.

dankarlinski 04-15-2010 06:19 AM

Wirelessly posted (White and Nerdy)

This is a twitter thing, not a berry thing. It uses sites simular to bit.ly to provide a smaller URL. That way, you can have more characters for your tweet.

Dubdub 04-15-2010 07:16 AM

Moved to a more appropriate section

akosnitzky 04-15-2010 08:28 AM

Yes. This is a good problem


All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.