BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-28-2007, 01:23 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser issue

Please Login to Remove!

Till today afternoon I used to get an indication on my browser showing if I was browsing using UMA or using EDGE or wi-fi at the very top of the screen.

However since then I have stopped getting it. So currently if I go to a web page , it loads but I have no I idea if it used UMA, EDGE or wi-fi to get it ?

I may have hit a shortcut somehow but have no clue to what that might be.

The only thing that I remember doing is changing themes and then returning back to the original one. also I set a diff wall paper when I was on a different theme. Could any of this be the reason for messing it up ?

Any help is appreciated.

OS: .180 TMO release for the 8320 Curve
Offline  
Old 10-28-2007, 01:49 AM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Try pulling the battery for 10 seconds and reinserting it.
Offline  
Old 10-28-2007, 01:51 AM   #3 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Or if you are talking about the banner across the top of the browser, press the 'u' key while in the browser, which toggles it on and off.

Last edited by jeremyckitching : 10-28-2007 at 01:52 AM.
Offline  
Old 10-29-2007, 01:26 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yup that fixed it ..
thanks a lot
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.