BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2007, 11:18 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TMO UMA - Up and Running - Are You

Please Login to Remove!

I am back up and running on my UMA connection. I firmly believe it was a TMO network issue. I am located in Selma, AL. If you were down and now back up running, please post details such as how long and your location. Thanks.
Offline  
Old 12-07-2007, 11:28 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nothing yet in Wichita, KS.
________________
JohnC
Offline  
Old 12-07-2007, 11:46 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I spoke too early. My UMA is down again.
Offline  
Old 12-08-2007, 12:02 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Finally Back Up and Running again. My wife has the same device as I do and her phone is back online with UMA. Good luck to the rest of you.
Offline  
Old 12-08-2007, 12:03 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8230
Carrier: t-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Finally Up and running in central NJ 11.56 EST

been down since 5pm EST

Here is my long story
Tried hard reset no luck
Tried 3 isps & 4 routers still no luck
gotta be a Tmobile problem

so 15 mins ago i did a soft reset and its back now for 15 mins

just figured id put my two cents in cause this drove me nuts for a few hours already
Offline  
Old 12-08-2007, 12:03 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hd_rider View Post
Nothing yet in Wichita, KS.
________________
JohnC
Take out your battery and wait 30 secs and reinsert.
Offline  
Old 12-08-2007, 12:56 AM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Back up in Southern California
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.