BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-08-2008, 01:53 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dave0813's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: At&t
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Wifi or Hotspot

Please Login to Remove!

Help. I do not receive any hotspot locations (yes, I am signed up) and I am unable to receive the wifi connection in my home? Any ideas.

When I look at wifi connections on my 8320 this is what I see:

Active Wi-Fi Connections: None
Wi-fi Selection Mode: Automatic

Saved Wi-Fi Profiles
Hotspot
@Home
Offline  
Old 01-08-2008, 02:20 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
flash24's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Antonio, TX
Model: 9930
OS: 7.1
PIN: 3319688F
Carrier: Verizon
Posts: 2,178
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When you tried setting up and looking for a wifi connection, did you find any? What kind of error message are you getting?
__________________
http://twitter.com/billydasco

Proud to Serve USAF
Offline  
Old 01-08-2008, 02:31 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dave0813's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: At&t
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by flash24 View Post
When you tried setting up and looking for a wifi connection, did you find any? What kind of error message are you getting?
I originally had my Netgear router setup with no problem and just a few days ago it just stopped acquiring the Hotspot@home connection. I don't receive an error message, the red bars and UMA does not appear at all even if I am at a Starbucks Hotspot.
Offline  
Old 01-08-2008, 05:32 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
flash24's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Antonio, TX
Model: 9930
OS: 7.1
PIN: 3319688F
Carrier: Verizon
Posts: 2,178
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmmm.. then the problem is the phone it self. Try resending your service book and re-registering your host routing table.. if that did not work then I suggest you wipe your device completely...

If wiping device doesn't help, then I would swap your device for another one. Good luck!
__________________
http://twitter.com/billydasco

Proud to Serve USAF
Offline  
Old 01-08-2008, 11:57 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

If you don't get UMA at TMobile Hotspots like Starbucks then try downloading the certificates from http://mobile.blackberry.com

As far as your home router, there is no profile setup. Use the Setup Wifi icon to add your home network.
Offline  
Old 01-13-2008, 01:58 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Blackberry 8320: Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.9800/230; U; en))

Before doing anything else take the battery out of your Blackberry while it is turned on. Count to 5. Then put the battery back in and wait for the device to boot up.

Then test it out.

Dave
Offline  
Old 01-13-2008, 02:04 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: AT&T & T-Mobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe too basic and dumb, but you didn't turn off the wifi under manage connections did you?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.