BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2008, 03:47 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2007
Location: Portland, Oregon
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default UMA rebooting 8320

Please Login to Remove!

My UMA has been working great the last four or 5 months, suddenly I come home yesterday and after being connected to UMA for a few minutes, my screen goes black and my phone reboots. It's done this during 2 calls as well. I have a tmobile WRT-54TM router, and I have not changed any setting nor installed any new applications. I took out my sim card and my 4gb card and rebooted my phone a few times now. So far today it worked fine at work but has rebooted four times this evening while connected to UMA at home. I turned of wifi for now in "manage connections" and it has not rebooted yet.

I've read a few posts here about rebooting 8320 and UMA but the cause seemed to be mimo or N routers, and I have just the stock tmobile linksys (latest firmware).

(edit: no bluetooth is not enabled)

Any ideas?
__________________
Blackberry 8320 4.2.2.180
Offline  
Old 05-10-2008, 12:04 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Did you try rebooting your router? Unplug it for 30 seconds and plug it back in.
Offline  
Old 05-10-2008, 12:15 PM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also have you updated the software on your device recently?
Offline  
Old 05-10-2008, 07:24 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2007
Location: Portland, Oregon
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the suggestions. I have done no software updates for quite a while now. Latest firmware, and device software from tmobile.

I kept on rebooting today. I had tweaked with my router settings with wuggested settings from a different thread- but it has worked flawlessly for months.

The log in the 8320 (alt lg lg) says Radio Error: send packet and that is when the phone crashes.

John: I set my router back to factory defaults and I have not crashed yet. Lets see if it holds.

Thanks for the help..
__________________
Blackberry 8320 4.2.2.180
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.