BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-15-2008, 01:05 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: T-MO
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error W002?

Please Login to Remove!

Having issues connecting to my wireless network, i put in the WEP Key and i tried connecting but it came out with a W002 error code....

HELP!
Offline  
Old 07-11-2008, 10:45 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think the problem could be solved by changing the router protocal to 802.11b.
Usually the default configuration is 802.11g.
I guess so, I hope that could help.
Offline  
Old 07-11-2008, 06:06 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2007
Location: New Mexico
Model: 8320
OS: 4.5.0.55
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,461
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The FAQ to the rescue (found with a Google search):

Wifi / UMA Error Codes - BlackBerryFAQ

Dave
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.