BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2009, 11:59 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Mar 2008
Model: 8703
Carrier: Bell
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default voice not working with WIFI , 9000 and Rogers

Please Login to Remove!

Hi Guys,
Probably been posted millions of time but even google didn't help me .

I've set up WIFI on our BES all is good.

I have a 8320 working perfectly on it with Data and Voice ( only WIFI set) to make sure all goes through it.
That BB provider is Rogers in Canada.

I also have a 9000 ( Bold ) connected to the same WIFI put no voice passes through the WIFI....and i don't have the option to push WIFI as the prefered mod under Mobile Network.

Any ideas on what i have to do ? like I said, they are both on same BES Server, Same Policy and Same Provider.....


Last edited by jasmur1 : 09-21-2009 at 12:00 PM.
Old 09-21-2009, 01:14 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
dankarlinski's Avatar
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Bold 9000 cannot do UMA(voice over internet). End of story
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.