BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-16-2009, 10:26 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Symon-the-fireman's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone [NZ]
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default unable to open individual mails in web browser

Please Login to Remove!

I have followed all the great advice on this site and have got my Blackberry 8120 to connect to the web via the wifi. I can look at any site from there. When I go to my webmail site I can sign in to the inbox page and see all my mail and their headers but for some reason the little arrow indicator that is the "mouse" will not change to a hand when I hover over a particular mail. So therefore I cannot get it to open.
Any thoughts out there as to what might be wrong? I have talked my cell phone carrier and they say it must be something to do with my ISP people and my ISP say it must be vodafone.
Any thoughts would be much appreciated.
Offline  
Old 12-17-2009, 07:49 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Well, how do you see the mail? Is it OWA? Or a webmail like gmail/yahoo?
Offline  
Old 01-01-2010, 02:15 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Symon-the-fireman's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone [NZ]
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It's Gmail. but now when I can highlight something I get a box that says "unable to connect to requested server" what's that?
Offline  
Old 01-01-2010, 06:05 AM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,720
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Symon, I don't know what to make of the error message in your last post, but here are my thoughts, for what it's worth:

1 - make sure you have enabled everyting in the browser options, and experiment with emulation

2 - it is possible the blackberry hotspot browser (I assume that is what you are using . . . and that you do not have a blackberry data plan) just cannot resolve the web page fully, or make full use of the web page features

3 - if you haven't already, you could try an aftermarket browser such as opera mini or bolt

4 - a blackberry data plan will make life much simpler for you
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.