BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-09-2007, 06:59 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Location: LA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy UMA Drops on Curve 8320

Please Login to Remove!

I'm having the same exact issue with my Curve 8320.....Must be a know issue by now?

I have tried everything- Using the T-Mobile LinkSys router. Even got rid of all my 2.4GHz cordless phones in the house and switched to 5.8GHz

Stays on UMA for long periods and then kicks off back to EDGE.

When it kicks off to EDGE have difficult time getting system to find UMA signal again.

Support had known issue with people who had previous BB but this is a new Curve8320.

Tech support has had me do a complete wipe 3 different times….no help????

Anyone have a suggestion?
Offline  
Old 10-19-2007, 09:30 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Location: LA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Upgraded OS to 4.2.2.175

Upgraded OS to 4.2.2.175 yesterday afternoon. Stayed on UMA all day and that evening. Best results I have ever had with this 8320. When I woke up this morning, it was back to EDGE, but quickly found UMA on it's own. It never found UMA on it's own before. I see a problem still when 8320 goes into deep sleep mode. Overall big improvement with new OS.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.