BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-27-2008, 07:34 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rochester, MI
Model: 9000
OS: 4.6.0.219
Carrier: AT&T
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.5 OS AT&T Theme Folder

Please Login to Remove!

I just upgraded to the most recent 4.5 OS. I had in the past deleted the Applications folder off of the AT&T theme (probably should have hid it). Now when I add applications that default into this folder they do not create an icon anywhere. Does anyone have any ideas on how to repair this?
Offline  
Old 09-27-2008, 07:59 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

Create a folder yourself on your homescreen, and move the icons to it.
Offline  
Old 09-27-2008, 09:23 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rochester, MI
Model: 9000
OS: 4.6.0.219
Carrier: AT&T
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the quick reply. The issue is that I have no icons at all for new applications that are added. The Applications Folder (Default with the theme) was deleted (Shame on me), and when I install new applications no icon shows up anywhere. When I switch to a Dimension Theme all of the icons are visible. But I like the AT&T theme and would like to find a way to use it if possible.
Offline  
Old 09-27-2008, 12:33 PM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

thielsa, in the ATT Theme, on the mainscreen, press Menu and SHOW ALL.

Anything icons appear?

If not, do you have ANY other folders on the device where the apps might be residing?
Offline  
Old 09-27-2008, 02:33 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rochester, MI
Model: 9000
OS: 4.6.0.219
Carrier: AT&T
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just took another look to be on the safe side. Checked the couple of folders that were there and there's no applications/icons. I know they are installed and working as I verified them with the Dimension Today theme. What's surprising to me is that it has been 2 OS upgrade installs since I've had the AT&T theme, and that it still remembered that I had deleted this folder.
Offline  
Old 09-30-2008, 12:05 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Rochester, MI
Model: 9000
OS: 4.6.0.219
Carrier: AT&T
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found a fix on my own. On the theme screen you can reset your theme to default. This brought back the application folder in all of the icons.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.